Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Μπερνάρντ και Φερνάντες για ΠΑΟ - 15.000 στη Λεωφόρο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 14:12:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Μπερνάρντ και Φερνάντες για ΠΑΟ - 15.000 στη Λεωφόρο"

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Μπερνάρντ και Φερνάντες για ΠΑΟ - 15.000 στη Λεωφόρο"

Ποιοι θα ξεκινήσουν στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Σλάβια, τα μεταγραφικά σενάρια για τους Πράσινους και το κατάμεστο γήπεδο...

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Λάμπρος Γκαραγκάνης μίλησε στον αέρα του Over FM για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις τάξεις του «τριφυλλιού», λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό κόντρα στην Σλάβια Πράγας το βράδυ της Πέμπτης(11/8, 20.30). Ενώ επίσης αναφέρθηκε και σε κάποια μεταγραφικά ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες.

Αρχικά στάθηκε σε κάτι που είχε πει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην χθεσινή συνέντευξη τύπου του. Στο γεγονός πως η Λεωφόρος που θα είναι κατάμεστη πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο. Θα υπάρχει πάνω από 15.000 κόσμος στο γήπεδο και αυτό ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάτι που θα βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας. Επίσης οι «πράσινοι» θα πρέπει να πάρουν περισσότερα ρίσκα στο παιχνίδι ενώ και ένα γρήγορο γκολ θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση.

Στη συνέχεια ανέφερε την πιθανή εντεκάδα που θα παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός. Ο Μπρινιόλι όπως πάντα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Σένκεφελντ και ο Μάγκνουσον, δεξιά ο Κότσιρας και αριστερά επιστρέφει ο Χουανκάρ. Στον άξονα σίγουροι είναι ο Πέρεθ και ο Τσέριν, με τους Αλεξανδρόπουλο και Κουρμπέλεη να «παλεύουν» για μια θέση στην εντεκάδα. Ενώ η τριάδα της επίθεση θα αποτελείται από τους Αϊτόρ και Βαγιαννίδη που θα καλύψει το κενό του Παλάσιος, και στην κορυφή θα είναι ο Σπόραρ.

Τέλος ο Λάμπρος Γκαραγκάνης αναφέρθηκε σε κάποια μεταγραφικά σενάρια που παίζουν τις τελευταίες ώρες για τον Παναθηναϊκό. Το όνομα του άλλοτε παίχτη της Έβερτον, Μπερνάτ ήρθε στο προσκήνιο για το «τριφύλλι». Ενώ επίσης ακούστηκε και ο Πάουλο Φερνάντες του Βόλου ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει τον ίδιος μάνατζερ με τον Αϊτόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags