Facebook Pixel ΑΕΚ: Έβγαλε 11άδα πρωταθλήματος ο Τσακίρης - Οι "εκλεκτοί" του Αλμέιδα - "Δεν μου προκύπτει για Καβάνι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 15:36:00

Έβγαλε 11άδα πρωταθλήματος ο Τσακίρης - Οι "εκλεκτοί" του Αλμέιδα - "Δεν μου προκύπτει για Καβάνι"

Sportdog Team
Έβγαλε 11άδα πρωταθλήματος ο Τσακίρης - Οι "εκλεκτοί" του Αλμέιδα - "Δεν μου προκύπτει για Καβάνι"

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε για το πώς αποκρυσταλλώνεται, μέχρι στιγμής, η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, αλλά και για όσα ακούγονται για τον Έντινσον Καβάνι.

Με τις μεταγραφικές υποθέσεις να έχουν στασιμότητα, η κουβέντα του Γιώργου Τσακίρη με τον Μιχάλη Τσόχο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πήγε στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Στο ερώτημα πώς θα ήταν περίπου η ενδεκάδα της ΑΕΚ αν το πρωτάθλημα άρχιζε αύριο, ο ρεπόρτερ της ομάδας απάντησε: «Ο Στάνκοβιτς θα ήταν τερματοφύλακας, ο Βίντα με τον Τζαβέλλα και τον Χατζισαφί τριάδα στην άμυνα, μέχρι να γίνει η μεταγραφή στόπερ και στα άκρα ο Ρότα από δεξιά και ο Τσούμπερ από αριστερά. Στο κέντρο Γιόνσον, Μάνταλος ή Γκατσίνοβιτς και μπροστά ο Γκαρσία με τον Αραούχο. Σε μια άλλη παραλλαγή, θα έπαιζαν μαζί Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς και θα έμενε στον πάγκο ο Γκαρσία».

Όλα αυτά με την υποσημείωση πως απομένουν ακόμη ακόμη 8-9 μέρες για την έναρξη της Super League, ενώ μπορούν να υπάρξουν διαφοροποιήσεις με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ.

Παράλληλα, σχολίασε και τα σενάρια που εμπλέκουν τον Έντινσον Καβάνι με την Ένωση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags