ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Λούκας Τέιλορ έγινε η προπόνηση της Τετάρτης (10/08), με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να βρίσκεται ακόμα στις τελικές συζητήσεις για τον δανεισμό του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, παραμένοντας προς το παρόν στην Θεσσαλονίκη μέχρι να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την ουκρανική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του τα έχει βρει σε όλα με την Σαχτάρ για δανεισμό του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ, με την ουκρανική ομάδα – βάσει των όσων έχουν συμφωνηθεί – να καλύπτει τις ετήσιες απολαβές του (300.000 ευρώ). Στο deal του Δικεφάλου με την την Σαχτάρ υπάρχει και μια ρήτρα αγοράς του Λούκας Τέιλορ ύψους 350.000 ευρώ, ωστόσο αυτή η ρήτρα θα μπορέσει να ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Βραζιλιάνος αμυντικός καταφέρει να παίξει στο 50% των επίσημων αγώνων των Ουκρανών.

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Τέιλορ με την Σαχτάρ, ενώ ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τους Ουκρανούς έχει να κάνει με τις συζητήσεις της πλευράς του παίκτη με την Σαχτάρ. Το εμπόδιο που απομένει μέχρι την τελική φάση του deal έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα έχει ο Τέιλορ στην Σαχτάρ εφόσον γίνει η αγορά του από τον ουκρανικό σύλλογο.

Πηγή: sfina.gr