Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται νέα πρόταση από το εξωτερικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 00:40:00

Ανατροπή δεδομένων με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται νέα πρόταση από το εξωτερικό

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Ετοιμάζεται νέα πρόταση από το εξωτερικό

Παρά το γεγονός ότι η Λασκ είχε κάνει πίσω πριν από λίγες ημέρες για την μεταγραφή του Τόμας Μουργκ, φαίνεται ότι αυτό αλλάζει πλέον και επιστρέφει για να πάρει τον Αυστριακό παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά είναι πλέον πασιφανές ότι ο στόχος τους ήταν να ρίξουν την τιμή!

ΠΑΟΚ: Παρά το γεγονός ότι η Λασκ είχε κάνει πίσω πριν από λίγες ημέρες για την μεταγραφή του Τόμας Μουργκ, φαίνεται ότι αυτό αλλάζει πλέον και επιστρέφει για να πάρει τον Αυστριακό παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά είναι πλέον πασιφανές ότι ο στόχος τους ήταν να ρίξουν την τιμή!

Τα ρεπορτάζ από Αυστρία, αναφέρουν ότι η Λασκ έχει διαθέσιμα κεφάλαια για μεταγραφές λόγω της πώλησης των Ραγκούζ, Χονγκ και Αντράντε, έχοντας στο στόχαστρό της τόσο τον Τόμας Μουργκ όσο και τον 29χρονο Αυστριακό χαφ, Πίτερ Ζούλι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπασάκσεχιρ!

Έτσι, περιμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις του ο ΠΑΟΚ που θέλει να “ξεφορτωθεί” το συμβόλαιο του Μουργκ και θα τον έδινε με λίγα χρήματα, κατά την εκτίμηση των Αυστριακών, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να κλανει πίσω και ίσως το θέμα μείνει και πάλι στάσιμο, τουλάχιστον έως τις 20 Αυγούστου που αρχίζει το πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags