Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τριάρα στην πρόβα-τζενεράλε με Βόλο ο ΠΑΟΚ - "Απαντήσεις" Ολιβέιρα, έδειξε 11αδα ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 21:55:00

Τριάρα στην πρόβα-τζενεράλε με Βόλο ο ΠΑΟΚ - "Απαντήσεις" Ολιβέιρα, έδειξε 11αδα ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τριάρα στην πρόβα-τζενεράλε με Βόλο ο ΠΑΟΚ - "Απαντήσεις" Ολιβέιρα, έδειξε 11αδα ο Λουτσέσκου

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν σαφώς ανώτεροι από την ομάδα της Μαγνησίας και το σκορ ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα.

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έδωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο στην Τούμπα.

Σε έναν αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει με τον Κοτάρσκι κάτω από το τέρμα. Την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας και Τσαούσης.

Στη μεσαία γραμμή ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους Στέφαν Σβαμπ, Αουγκούστο και Ντάντας. Μπροστά τους βρέθηκαν οι Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ και Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Μπίσεσβαρ.Στο δεύτερο ημίχρονο ημίχρονο το δρόμο για τα δίχτυα βρήκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Γιώργο Κούτσια να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση έπειτα από αρκετές μέρες κι είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει την πρόοδο της ομάδας του μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 20′ όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε για το 1-0. Στο 54′ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νέσλον Ολιβέιρα κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 65′ ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κούτσιας με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Α Ημίχρονο:

Κοτάρσκι , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Τόμας .

Β Ημίχρονο:

Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας , Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags