Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεύτερο χτύπημα από... Μασσαλία μετά τον Ντε Λα Φουέντε; - "Στέλνουν" στο Λιμάνι παίκτη της Μαρσέιγ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 22:40:00

Δεύτερο χτύπημα από... Μασσαλία μετά τον Ντε Λα Φουέντε; - "Στέλνουν" στο Λιμάνι παίκτη της Μαρσέιγ!

Sportdog Team
Δεύτερο χτύπημα από... Μασσαλία μετά τον Ντε Λα Φουέντε; - "Στέλνουν" στο Λιμάνι παίκτη της Μαρσέιγ!

Ένα νέο -σημαντικό- όνομα έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Κεντρικός αμυντικός, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε στη Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε από τη Μαρσέιγ και γαλλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αναφορικά με την περίπτωση του Άλβαρο Γκονθάλεθ.

Πρόκειται για Ισπανό άσο, ο οποίος είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο Άλβαρο έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ψάχνει για ενίσχυση στη θέση του στόπερ.

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σανταντέρ, στη συνέχεια πήγε στη Σαραγόσα, έπειτα στην Εσπανιόλ και το 2016 πήρε μεταγραφή 4 εκατ. ευρώ για τη Βιγιαρεάλ. Μετά από τρία χρόνια η Μαρσέιγ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και το επόμενο καλοκαίρι τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή έναντι 4 εκατ. ευρώ. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας της Μασσαλίας είχε 75 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σαφάρι" Ολυμπιακού σε Ρωσία, Ουκρανία - "Φλερτ" με εξτρέμ 5 εκατ. - Συμπατριώτης Ζινκερνάγκελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags