Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟ - Σούπερ εξέλιξη για Μπερνάρντ - Εκτός μάχης ανταγωνίστρια ομάδα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 18:13:00

Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟ - Σούπερ εξέλιξη για Μπερνάρντ - Εκτός μάχης ανταγωνίστρια ομάδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟ - Σούπερ εξέλιξη για Μπερνάρντ - Εκτός μάχης ανταγωνίστρια ομάδα (ΦΩΤΟ)

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι αυτή τη στιγμή ο μεγάλος στόχος των Πράσινων για την ενίσχυση του κέντρου και οι εξελίξεις από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή κάνουν τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να χαμογελάνε.

Μπερνάρντ: Ένας αντίπαλος λιγότερος στην μάχη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στον Παναθηναϊκό μιας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έβαλε... φρένο στο όργιο δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο 29χρονος συζητά με την Κορίνθιανς, η οποία μάλιστα αναφερόταν πως του δίνει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, ειδικά για τα δεδομένα της αναφέροντας ότι πρόκειται για fake news.

H αντίδραση του ποδοσφαιριστή έχει τεράστια σημασία μιας και  η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ολοκληρώνεται αύριο 15/8, με την Κορίνθιανς να μένει εκτός, κάτι που κάνει λίγο ευκολότερο τον δρόμο στον Παναθηναϊκό να τον αποκτήσει.

«Με σεβασμό προς τους οπαδούς της Κορινθίανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία. Αυτό είναι τελείως fake news. Δεν είχα και δεν έχω καμία επαφή για μια ενδεχόμενη μεταγραφή στον σύλλογο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπερνάρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags