Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε νέα μεταγραφή για Έλληνα άσο στην Τουρκία - Ο... Μπακασέτας και τα 9,5 εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 17:40:00

Έκλεισε νέα μεταγραφή για Έλληνα άσο στην Τουρκία - Ο... Μπακασέτας και τα 9,5 εκατομμύρια

Sportdog Team
Έκλεισε νέα μεταγραφή για Έλληνα άσο στην Τουρκία - Ο... Μπακασέτας και τα 9,5 εκατομμύρια

Ακόμα ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τουρκική ομάδα, ανεβάζοντας στους 8 τον συνολικό αριθμό όσων αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Οι Τούρκοι... ψηφίζουν Ελλάδα για τα καλά, μετά και από την τεράστια εξέλιξη του Τάσου Μπακασέτα.

Σε... Σούπερ Λιγκ εξελίσσεται η Τουρκική λίγκα στο ποδόσφαιρο. Μετά και από την ανακοίνωση της Σίβασπορ για τη μεταγραφή του Χαρίση, οι Έλληνες που αγωνίζονται στη γειτονική χώρα έχουν φτάσει τους 8!

Μάλιστα, από τους παίκτες του εξωτερικού η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η θέση, στην Τουρκία. Πίσω από τις Βραζιλία, Πορτογαλία, Βοσνία, Γερμανία, Νιγηρία, Ιταλία, Γαλλία και Σενεγάλη.

Παράλληλα, ένας από τους 5 πιο ακριβούς ξένους του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τάσο Μπακασέτα που πλέον κοστολογείται στα 9.5 εκατ. ευρώ.

Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στην Τουρκία οι Μπακασέτας, Σιώπης, Πέλκας, Γούτας, Χατζηγιοβάνης, Κίτσιου, Κολοβέτσιος και από σήμερα και ο Χαρίσης. Από αυτούς, με εξαίρεση τον Χαρίση, ο μόνος που δεν έχει αγωνιστεί μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ο Πέλκας, ο οποίος είναι φευγάτος και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Χαλ. Οπότε μένει να δούμε μέχρι το τέλος του Αυγούστου εάν θα αυξηθεί και άλλο ο συγκεκριμένος αριθμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με φορ 21 εκατ. από Ρεάλ - "Χυλόπιτα" Γουίλιαν λόγω... Μάρκο Σίλβα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags