Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα χώνει άγρια ο Κλοπ - Απίστευτη ατάκα και επίθεση στη Μπαρτσελόνα
| 2022-08-15 20:43:00

Τα χώνει άγρια ο Κλοπ - Απίστευτη ατάκα και επίθεση στη Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Τα χώνει άγρια ο Κλοπ - Απίστευτη ατάκα και επίθεση στη Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν... μάσησε τα λόγια του και τα είπα έξω από τα δόντια του για τις φετινές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τις ακριβές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα και δεν δίστασε να εκφράσει την απορία του για το πώς γίνεται οι Καταλανοί να ξοδεύουν τόσα χρήματα από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο Kicker:

«Δεν το καταλαβαίνω, για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν είμαι επαγγελματίας στα οικονομικά. Ο δεύτερος; Αν μου πουν εμένα ότι δεν έχω λεφτά, τότε δεν ξοδεύω άλλο. Μου έχει συμβεί δύο φορές στο παρελθόν με την πιστωτική μου κάρτα, ευτυχώς ήταν πριν από αρκετά χρόνια»,ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Παρακολουθώ την κατάσταση ως φίλαθλος και πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Θεωρώ την Μπαρτσλεόνα ένα σπουδαίο κλαμπ τις τελευταίες δεκαετίες που βλέπω ποδόσφαιρο και ελπίζω να τους βγει. Ο μόνος σύλλογος που ξέρω ότι πούλησε τα δικαιώματα του γηπέδου κι άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων είναι η Ντόρτμουντ, ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε εμφανίστηκε τελευταία στιγμή και έσωσε την ομάδα. Και δεν ξέρω αν υπάρχει ένας Βάτσκε στην Μπαρτσελόνα. .Δεν είναι όλες οι λίγκες ίδιες ως προς αυτά που συμφωνούνται. Η Μπάγερν είναι το ακριβώς αντίθετο παράδειγμα, παγκόσμιας κλάσης και σταθερή οικονομικά, γι' αυτό και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον πλανήτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags