Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ, αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου - Προβληματισμός για Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-16 23:34:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ, αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου - Προβληματισμός για Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ, αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου - Προβληματισμός για Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα!

Αλλάζουν τα σχέδια! Ποιον ξένο άσο δεν... βλέπει ο Ρουμάνος κόουτς; Στον Δικέφαλο υπάρχει οικονομική στενότητα το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι πλέον λίγες και απαραίτητες.

Αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι υπάρχει τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι σαφές ότι η ομάδα έχει κάπως... περιορισμένο πορτοφόλι στο φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι στον βαθμό που υπάρχει ένα σχετικά αξιόπιστο πλήθος επιλογών στη θέση 10, με τους Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Φελίπε Σοάρες και Καντουρί (αν είναι υγιής!), ο σχεδιασμός φαίνεται ότι έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες και θα γίνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού.

Γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα και αυτός είναι ο λόγος που ο Δικέφαλος αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι στη διάρκεια της σεζόν ο Πορτογάλος άσος, που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει και λύση πίσω από τον Πορτογάλο.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι πέραν του θέματος Ολιβέιρα, υπάρχει ζήτημα και με τον Τόμας Μπράντον! Γιατί ο Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να τον αξιοποιήσει ως πρώτο επιθετικό, αλλά στα άκρα ή ακόμα και ως δεύτερο επιθετικό. Σε κάθε περίπτωση όχι ως φουνταριστό.

Να πούμε και κάτι ακόμα; Υπάρχει ... θεματάκι με την παρουσία του Ζίβκοβιτς στην ομάδα. Του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο βραχύσωμος άσος δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Λουτσέσκου είναι προβληματισμένος με την περίπτωσή του. Γιατί πέρσι έπαιξε πολλά ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και, προφανώς, υπάρχει επιβάρυνση που προφανώς τον επηρεάζει ακόμα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτούς δεν θέλει ο Λουτσέσκου - Ζημιά 15 εκατ. για ΠΑΟΚ - Πρόβλημα ότι ο Σαββίδης είναι στο Ροστόφ"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags