Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Δίνει χρόνο σε... τελειωμένους ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-17 23:49:00

Ανατροπές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Δίνει χρόνο σε... τελειωμένους ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Ανατροπές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Δίνει χρόνο σε... τελειωμένους ο Λουτσέσκου

Η νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τα δεδομένα να είναι γνωστά.

ΠΑΟΚ: Η νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τα δεδομένα να είναι γνωστά.



Ο Λουτσέσκου για τον αγώνα του Σαββάτου (21:45) δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στον τραυματία Νάσμπεργκ και όπως φάνηκε από τη χθεσινή παρουσία του στην προπόνηση και στον Ράφα Σοάρες που δεν έχει ξεπεράσει στον απόλυτο βαθμό τη θλάση.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Μάριο Τσαούση που θα κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε εντός έδρας επίσημο αγώνα. Παράλληλα θα δώσει φανέλα βασικού στον Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης έχοντας στα δεξιά τον Νάρεϊ και τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Μπορεί να απομένουν τρεις προπονήσεις ακόμη για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας αλλά η παρουσία του Αουγκούστο πίσω από τον φορ φαίνεται πως έχει «κλειδώσει». Ο Βραζιλιάνος δηλαδή θα παίξει στη θέση που τον βλέπαμε στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Με απόντα τον Χάρη Τσιγγάρα, οι επιλογές για τα χαφ είναι συγκεκριμένες και ο Ντάντας θα έχει δίπλα του έναν εκ των Σβαμπ-Κούρτιτς. Για τον τελευταίο και χθες τα δημοσιεύματα από την Ιταλία ήταν πολλά αλλά δεν έχει υπάρξει επί της ουσίας κάποια εξέλιξη.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags