Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει για το... μπαμ της χρονιάς η Σπόρτινγκ - Κοιτάζει για την απόκτηση Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)
| 2022-08-17 23:21:00

Πάει για το... μπαμ της χρονιάς η Σπόρτινγκ - Κοιτάζει για την απόκτηση Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πάει για το... μπαμ της χρονιάς η Σπόρτινγκ - Κοιτάζει για την απόκτηση Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης να μην δείχνουν ιδιαίτερα θερμοί ώστε να αποκτήσουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τα Λιοντάρια της Λισαβώνας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην πόρτα της εξόδου από την Γιουνάιτεντ είναι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όμως χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποιο ενδιαφέρον από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, όμως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι αυτή που φέρεται να κάνει το... κόλπο γκρόσο και να τον κάνει να επιστρέψει στον σύλλογο που ξεκίνησε να αγωνίζεται.

Όπως μεταφέρει ο έγκυρος Γάλλος ρεπόρτερ, Σαντί Αουνά, οι Λουζιτανοί κινούνται τις τελευταίες ώρες για το «μπαμ» της απόκτησης του CR7, ένα deal εξαιρετικά δύσκολο για τα δεδομένα του συλλόγου, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και παλιό συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας, Ούγκο Βιάνα, να προσπαθεί να ολοκληρώσει την μετακίνηση, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει και η επιθυμία της μητέρας του, Ντολόρες για επαναπατρισμό του γιου της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags