Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρολντ Μουκουντί: Γι’ αυτό διάλεξε Μουκουντί ο Αλμέιδα - Αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ - Το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 12:34:00

Γι’ αυτό διάλεξε Μουκουντί ο Αλμέιδα - Αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ - Το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό διάλεξε Μουκουντί ο Αλμέιδα - Αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ - Το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα!

Η τραγική σεζόν στη Γαλλία και το... scouting εδώ και τέσσερα χρόνια! Πώς ο Αργεντινός προπονητής "άναψε το πράσινο φως" για τη μεταγραφή του Καμερουνέζου στόπερ, τα χρόνια που τον παρακολουθεί και πότε θα είναι έτοιμος να μπει στην 11αδα της Ένωσης.

Καταστροφική ήταν η τελευταία σεζόν για τον Αρόλντ Μουκουντί, που έφερε στην Ελλάδα η ΑΕΚ για να κάνει δίδυμο με τον Ντομαγκόι Βίντα, καθώς τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ομαδικά η Σεντ Ετιέν κυριολεκτικά βούλιαξε πέρσι!

Ο 25χρονος Καμερουνέζος έκανε μία κακή σεζόν, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, καθώς έγινε αυτό που θα μπορούσε να πούμε ότι.. τους είχε πάρει όλους από κάτω. Κι αυτός ακριβώς είναι που έκανε τον Ματίας Αλμέιδα να δώσει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του παίκτη, καθώς όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας, τον παρακολουθεί ήδη από 2018 και δεν αμφιβάλλει για την αξία του.

Ο Αργεντινός προπονητής θεωρεί ότι ο Μουκουντί μπορεί να επανέλθει στις υψηλές πτήσεις δίπλα σε έναν στόπερ επιπέδου, όπως είναι ο Βίντα, αλλά και σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, με τον "αέρα" μάλιστα που θα έχει φέτος η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, παρουσία των οπαδών της.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην 11άδα, γιατί ο Αλμέιδα δεν είναι προπονητής που θα δώσει τόσο γρήγορα την ευκαιρία σε έναν παίκτη για να παίξει.

Ο Μουκουντί, βέβαια, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση γιατί μπορεί να μην συμμετείχε στην προετοιμασία της Σεντ Ετιέν, παρόλα αυτά έκανε προπόνηση με γκρουπ της ομάδας που ήταν υπό παραχώρηση - Γυμναζόταν κανονικά σε ρυθμό ομάδας. Είναι βέβαια, όμως, ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει βασική επιλογή του Αλμέιδα, σε ένα κεντρικό δίδυμο με τον Βίντα που, θεωρητικά τουλάχιστον, ίσως να είναι το καλύτερο στην Ελλάδα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανσαριφάρντ για μεγάλη ελληνική ομάδα - Ούτε να τον... δει ο Αλμέιδα - Μένει Ελλάδα για μία γυναίκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags