Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Αυτά συζητήθηκαν με Σαββίδη - Μη βιαζόμαστε για Κούρτιτς - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 13:00:00

"Αυτά συζητήθηκαν με Σαββίδη - Μη βιαζόμαστε για Κούρτιτς - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Αυτά συζητήθηκαν με Σαββίδη - Μη βιαζόμαστε για Κούρτιτς - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου"

Σύσκεψη με… αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε στον Δικέφαλο, μέσω skype, με το "αφεντικό" της ομάδας να στέλνει το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια!

Σύσκεψη με πολλά επιτελικά στελέχη της ΠΑΕ και των αγωνιστικών τμημάτων πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να συμμετέχει σε αυτή μέσω Skype παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και στη Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνομίλησε με τον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα, τον Ζοσέ Μπότο, τον Χρήστο Καρυπίδη, τον Ράζβαν Λουτσέσκου και όλα τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, ζητώντας απ΄ όλους τη μέγιστη δυνατή προσήλωση και αποτελεσματικότητα, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα!

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, πρόκειται για κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον ρεπόρτερ του σταθμού να τονίζει ότι δεν πρόκειται για μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα στα μεταγραφικά ζητήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου εν όψει Παναιτωλικού και ενημέρωσε πως ο ΠΑΟΚ διέψευσε την περίπτωση του Μπάσι, που ακούστηκε από τη Γαλλία.

Ακούστε όσα είπε ο Δ. Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags