Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: Τα... είπε όλα ο Πινέδα για ΑΕΚ - Φοβερές ατάκες για Αλμέιδα - "Θέλει τίτλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-18 23:16:00

Τα... είπε όλα ο Πινέδα για ΑΕΚ - Φοβερές ατάκες για Αλμέιδα - "Θέλει τίτλο"

Sportdog Team
Τα... είπε όλα ο Πινέδα για ΑΕΚ - Φοβερές ατάκες για Αλμέιδα - "Θέλει τίτλο"

Για όσα συμβαίνουν στην Ένωση, αλλά και  για τη δική του παρουσία στην ομάδα μίλησε ο Μεξικανός μέσος, τονίζοντας ότι ο Αργεντίνος τεχνικός έχει βάλει ψηλά τον... πήχη θέλοντας τίτλο.

Ορμπελίν Πινέδα: Συνέντευξη στο δίκτυο TUDN που είχε πρόσφατα βρεθεί στα Σπάτα  παίρνοντας πλάνα και από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα έδωσε ο Μεξικάνος μέσος, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που είναι στην ομάδα, ενώ ανέφερε ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στην Ελλάδα.

«Εντός του συλλόγου, όλα είναι καλά. Είναι εκπληκτικά. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και προετοιμάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρωτάθλημα», σχολίασε ο 26χρονος Μεξικανός χαφ, ο οποίος παρά το γεγονός των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στη γλώσσα, εισπράττει την εμπιστοσύνη και την αγάπη από όλους μέσα στην ομάδα.

Είναι λίγο περίπλοκο, δεν είναι εύκολο, γιατί δεν ξέρω να μιλάω καθόλου ελληνικά και γνωρίζω λίγα αγγλικά. Ξέρω μερικές λέξεις, πως να παρουσιάζω τον εαυτό μου, αλλά όχι περισσότερα. Αυτό σε επηρεάζει λίγο, αλλά η εμπιστοσύνη, η υποστήριξη από την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τον σύλλογο τα κάνει όλα πιο εύκολα για να μην έχεις δυσκολίες.

Ο Ματίας μου το έχει κάνει ξεκάθαρο. Φιλοδοξεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και να γίνει πρωταθλητής που είναι το κυριότερο. Δουλεύουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα», υποστήριξε ο Πινέδα, ο οποίος δεν έκρυψε και τη χαρά του για το γεγονός ότι κατάφερε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που κυνηγάω τα όνειρά μου . Έκανα μια μεγάλη θυσία για να μπορέσω να μείνω εδώ στην Ευρώπη, να ακολουθήσω το όνειρό μου και τους στόχους που έχω. Να είμαι στην Ευρώπη και να παίζω απέναντι σε καλές ομάδες και διεθνείς ποδοσφαιριστές», είπε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags