Facebook Pixel Sportdog.gr | Σβάρνας και Παπανικολάου "λύγισαν" τη Σλάβια - Αγκαλιά με τους ομίλους Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-19 00:05:00

Σβάρνας και Παπανικολάου "λύγισαν" τη Σλάβια - Αγκαλιά με τους ομίλους Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας

Sportdog Team
Σβάρνας και Παπανικολάου "λύγισαν" τη Σλάβια - Αγκαλιά με τους ομίλους Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας

Η Ράκορ νίκησε με 2-1 τη Σλάβια Πράγας, που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, ενώ οι δύο κυπριακές ομάδες έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η Ομόνοια επικράτησε εκτός έδρας της Γάνδης (0-2) και η ΑΕΚ Λάρνακας της Ντνίπρο (1-2) και αμφότερες έκαναν μεγάλο βήμα για τους ομίλους του Europa League.

Με γκολ των Χαραλάμπους και Μπάρκερ, η Ομόνοια πέρασε από την Γάνδη και είναι με το ένα πόδι στα group της 2ης τη τάξει διοργάνωσης, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε και και η ΑΕΚ Λάρνακας από την Ντνιέπρ, η οποία μείωσε στο 90’ σε 1-2. Στα άλλα ματς που έγιναν για το πρώτο σκέλος των play-offs, η Μάλμε νίκησε 3-1 τηνν Σίβασπορ και η Λουντογκόρετς την Ζαλγκίρις Βίλνιους με 1-0.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Ελσίνκι - Σίλκεμποργκ 1-0
Φερεντσβάρος - Σάμροκ Ρόβερς 4-0
Ζυρίχη - Χαρτ 2-1
Μάλμε - Σίβασπορ 3-1
Σλοβάτσκο - ΑΙΚ Στοκχόλμης 3-0
Λουντογκόρετς - Ζαλγκίρις Βίλνιους 1-0
Ντνίπρο - ΑΕΚ Λάρνακας 1-2
Γάνδη - Ομόνοια 0-2
Πιούνικ Γερεβάν - Σέριφ Τιρασπόλ 0-0

Ο στόχος της συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League παραμένει ζωντανός για τη Ρακόβ Τσεστόχοβα. Με τον Στράτο Σβάρνα και τον Γιάννη Παπανικολάου βασικούς, η πολωνική ομάδα επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σλάβια Πράγας στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Ομίλους «βλέπει» και ο Νίκος Βέργος με τη Βολφμπέργκερ η οποία πέρασε με νίκη 1-0 από την έδρα της Μόλντε με τον Έλληνα επιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή στο ματς στο 73΄. Τέλος, η Μακάμπι Τελ Αβίβ που απέκλεισε τον Άρη, απειλεί άμεσα πλέον και τη Νις καθώς νίκησε 1-0 στο Ισραήλ και απέκτησε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κυανή Ακτή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags