Facebook Pixel Άρης: Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές στον Άρη - Πάει για διπλό... χτύπημα ο Καρυπίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-20 22:17:00

Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές στον Άρη - Πάει για διπλό... χτύπημα ο Καρυπίδης

Sportdog Team
Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές στον Άρη - Πάει για διπλό... χτύπημα ο Καρυπίδης

Η μεταγραφική δραστηριότητα στον Άρη είναι πολύ έντονη τα τελευταία 24ωρα, κάτι που ήταν και αναμενόμενο μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Άρης: Η μεταγραφική δραστηριότητα στον Άρη είναι πολύ έντονη τα τελευταία 24ωρα, κάτι που ήταν και αναμενόμενο μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Το γεγονός βέβαια ότι δεν υπάρχει πλέον Ευρώπη, δεν φαίνεται να πτοεί τον Άρη στις αναζητήσεις του και αυτό αποτυπώνεται στις προχωρημένες επαφές με τον Νικολά Ενκουλού.

Παράλληλα με τον άλλοτε άσσο της Μαρσέιγ, οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να κινούνται σε πολλαπλά μέτωπα μεταγραφικά ώστε να κλείσει τις εκκρεμότητές του. Σίγουρα θα αποκτηθεί ακόμη ένας χαφ για τον οποίο επίσης οι εξελίξεις “τρέχουν” ενώ δεν αποκλείεται υπό προϋποθέσεις να προστεθεί ακόμη ένας στόπερ στο ρόστερ της ομάδας, για να κλείσει μία ανταγωνιστική τετράδα στο κέντρο της άμυνας, εφόσον υπάρξει συμφωνία και με τον Ενκουλού.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή κινείται για τουλάχιστον ακόμη δύο παίκτες και μέχρι το φινάλε των μεταγραφών -μαζί με τους ελεύθερους- θα φανεί τι άλλο θα προσθέσει στο ρόστερ του, έχοντας στο μυαλό του και μία ακόμη κίνηση για την κορυφή της επίθεσης αλλά υπό προϋποθέσεις.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags