Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ, κλείνει μεταγραφή - "Χατίρι" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - "Εκδίκηση" Αλαφούζου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-23 17:28:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ, κλείνει μεταγραφή - "Χατίρι" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - "Εκδίκηση" Αλαφούζου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ, κλείνει μεταγραφή - "Χατίρι" Σαββίδη σε Λουτσέσκου - "Εκδίκηση" Αλαφούζου!

Ο παίκτης που θα αλλάξει τον Δικέφαλο και η... νίκη του Τριφυλλιού! Γιατί στην Τούμπα απφοάσισαν τελικά να φέρουν τον ποδοσφαιριστή που ζητάει εδώ και καιρό ο Ρουμάνος προπονητής και πώς συνδέονται οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Στο φουλ φαίνεται ότι δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στον ΠΑΟΚ, κάτι που ίσως δεν περνάει με τον σωστό τρόπο προς τα έξω. Ή, για να παραμείνουν χαμηλά οι τόνοι, επιδιώκουν να μην περνάει εμφατικά προς τα έξω.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για να κάνουν μια ακόμα προσθήκη μέχρι το φινάλε τής μεταγραφικής περιόδου, και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ομάδα θα αποκτήσει, τελικά, έναν μεσοεπιθετικό, ένα 10άρι, και όχι έναν επιθετικό όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι θα πρέπει να βρεθεί "χώρος" στο μπάτζετ για να προχωρήσει η μεταγραφή, κάτι που ίσως να μην είναι και η απόλυτη αλήθεια. Για να ακριβολογουμε: Μπορεί να μην ισχύει ακριβώς έτσι το ρεπορτάζ!

Γιατί ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε στα τέλη Ιουλίου και τις αρχές Αυγούστου με την περίπτωση του Μπερνάρ, που απέκτησε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη και να τον ντύσει με τη φανέλα του. Προφανώς η περίπτωσή του δεν προχώρησε για τον Δικέφαλο, αλλά και μόνο το γεγονός ότι ασχολήθηκαν με τέτοια περίπτωση, κάτι δείχνει...

Από το ρεπορτάζ των Πράσινων προκύπτει ότι ο Μπερνάρ θα στοιχίσει στο Τριφύλλι περί τα 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια συμβολαίου (μαζί με την Εφορία), κάτι που σημαίνει ότι αν και προφανώς ο Δικέφαλος δεν ήθελε να δώσει τόσο υψηλό ποσό, παρόλα αυτά υπήρχε/υπάρχει "χώρος" στο μπάτζετ για μεταγραφή.

Γιατί δεν πλησιάζει διεθνή Βραζιλιάνο παίκτη, με τόσο υψηλό συμβόλαιο, αν έχεις σκοπό να του προσφέρεις 300-400.000 ευρώ συμβόλαιο! Άρα κάτι πρέπει να υπάρχει ήδη στην άκρη ή, ίσως, υπολόγιζαν σε μια πώληση/αποχώρηση που δεν έγινε...

Το… πήρε πάνω του ο Αλαφούζος

Σύμφωνα με όσα «βγαίνουν» από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον για τον Μπερνάρ είχε τουλάχιστον μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός.

Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε κάτι: Υπάρχουν συγκεκριμένα κανάλια μάνατζερ που προτείνουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στις ελληνικές ομάδες - Παίκτες που μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα δηλαδή. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι ο Μπερνάρ ως διαθέσιμη επιλογή για τη Σούπερ Λιγκ (για τα πορτοφόλια που μπορούν να "σηκώσουν" το συμβόλαιό του) ήταν σε γνώση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Πιθανότατα και της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όμως, ασχολήθηκε προσωπικά με την υπόθεσή του (και πήρε και... εκδίκηση για όσα έγιναν πριν μερικά χρόνια με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρει παίκτες από το Τριφύλλι!), κάλυψε όλα τα θέλω του και τον έντυσε με την πράσινη φανέλα. Γιατί ο Γιοβάνοβιτς, που γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα στα Εμιράτα, ήθελε έναν μεσοεπιθετικό με τα στοιχεία του Μπερνάρ και, προφανώς, άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είχε διαψεύσει το ενδιαφέρον για τον διεθνή Βραζιλιάνο άσο πριν από μερικές ημέρες (ο Δικέφαλος δεν είχε γραφτεί ποτέ ότι ενδιαφέρθηκε), αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός απέσπασε την υπογραφή του.

Ο Μπερνάρ έρχεται στην Ελλάδα για να αλλάξει επίπεδο το κέντρο των Πράσινων, καθώς είναι σαφές ότι οι βλέψεις του Τριφυλλιού τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πολύ υψηλές...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προς... Ολυμπιακό το νέο αστέρι του Άρη - Ξύλο σε προπόνηση, ράμματα στο πρόσωπο γνωστός φορ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags