Facebook Pixel Γιώργος Τουρσουνίδης: Ατάκες... φωτιά Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ - Αυτό δημιουργεί προβλήματα - Εκεί χρειάζεται παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 06:31:00

Ατάκες... φωτιά Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ - Αυτό δημιουργεί προβλήματα - Εκεί χρειάζεται παίκτη

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Τουρσουνίδη για ΠΑΟΚ - Αυτό δημιουργεί προβλήματα - Εκεί χρειάζεται παίκτη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε για όσα έχει δει μέχρι τώρα από την ομάδα, αλλά τι κινήσεις χρειάζονται.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα έχει δει από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ή έχει στο πλάνο του να κάνει.

«Εγώ θα έλεγα ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ένα δεκάρι, μία θέση που αν έχεις έναν καλό παίκτη μπορείς να δημιουργήσεις πολλές προϋποθέσεις. Παίζει ρόλο το σύνολο, το υλικό με τα καινούργια παιδιά, με τον προπονητή να κάνει δουλειά για να δέσει το σύνολο αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να κάνει μία ανταγωνιστική και ελκυστική πορεία στο πρωτάθλημα».

Για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ: «Ο Κουαλιάτα είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι άδικο να κριθεί τώρα με δύο αγώνες στην Ευρώπη, έχει έρθει από αλλού και θέλει τον χρόνο του, όπως συμβαίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές όχι μόνο με τον συγκεκριμένο παίκτη. Αναφορικά με τον Ζαμπά πιστεύω όπως και σε άλλες περιπτώσεις πως είναι το μεγάλο αγκάθι, μεγάλα συμβόλαια που πρέπει να αποδεσμευτούν και δημιουργούν μόνο προβλήματα χωρίς να προσφέρουν κάτι. Αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές που είναι στη λίστα προς αποχώρηση, θα φέρουν χρήματα στον ΠΑΟΚ αλλά και θα καλυφθούν οι θέσεις τους.

Εγώ είμαι της άποψης πως δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά το τι προσφέρεις, η επιλογή των παικτών πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτοίς που φεύγουν και αυτό είναι ένα θέμα που υπάρχει και πρέπει να ξεπεραστεί. Σε όλα αυτά που συζητάμε υπάρχουν και θετικά με 3 παιδιά του ΠΑΟΚ να αγωνίζονται στην άμυνα από την ακαδημία του συλλόγου, όπως και ο Κωνσταντέλιας που μπήκε στην ομάδα», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags