Facebook Pixel Αρόλντ Μουκουντί: Τρελαίνει τον κόσμο της ΑΕΚ ο Μουκουντί - Ατάκες για πρωτάθλημα, OPAP Arena και Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 17:36:00

Τρελαίνει τον κόσμο της ΑΕΚ ο Μουκουντί - Ατάκες για πρωτάθλημα, OPAP Arena και Αλμέιδα

Sportdog Team
Τρελαίνει τον κόσμο της ΑΕΚ ο Μουκουντί - Ατάκες για πρωτάθλημα, OPAP Arena και Αλμέιδα

Συνέντευξη έδωσε σε γαλλικό Μέσο ο νέος αμυντικός της Ένωσης και αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιθυμία που εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα να τον εντάξει στο ρόστερ, αλλά και στον λόγο που υπέγραψε άμεσα στην ομάδα.

Αρόλντ Μουκουντί: Μεγάλη συνέντευξη στο γαλλικό Μέσο 90 Football έδωσε ο Καμερουνέζος αμυντικός της ΑΕΚ, όπου στάθηκε στη μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να τον εντάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, με τον ίδιο να πείθεται αμέσως με την προοπτική της Ένωσης.

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν. Πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις. Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν. Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση.

Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο», είπε ο Αρόλντ Μουκουντί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags