Facebook Pixel Σάμουελ Ουμτιτί: Δεν "έκλεισε" Ολυμπιακό και πήγε Ιταλία ο Ουμτιτί - Εκεί τον έδωσε δανεικό η Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
| 2022-08-25 13:52:00

Δεν "έκλεισε" Ολυμπιακό και πήγε Ιταλία ο Ουμτιτί - Εκεί τον έδωσε δανεικό η Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν "έκλεισε" Ολυμπιακό και πήγε Ιταλία ο Ουμτιτί - Εκεί τον έδωσε δανεικό η Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Στην Serie A θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος στόπερ.

Από πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας και βασικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα, ο Σάμουελ Ουμτιτί θα βρεθεί να αγωνίζεται φέτος στη νεοφώτιστη στη Serie A Λέτσε, η οποία συμφώνησε να τον αποκτήσει ως δανεικό από τους «μπλαουγκράνα».

Ο 28χρονος αμυντικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν, όπου έπαιξε μόλις σε έναν επίσημο αγώνα) και βρέθηκε πρόσφατα στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει να κάνει μία επανεκκίνηση στην ιταλική ομάδα, ελπίζοντας να ξανακερδίσει τη θέση του στους Καταλανούς, με τους οποίους έχει συμβόλαιο ως το 2026.

Όπως αναφέρει στην ανακοινωσή της η Μπαρτσελόνα, η συμφωνία με τη Λέτσε δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς του Ουμτιτί. Σύμφωνα με το "Sky Sport Italia", ο ισπανικός σύλλογος θα είναι αυτός που θα πληρώσει το συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ μπακ, ο οποίος αναμένεται το βράδυ στην Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags