Facebook Pixel Άρης: Δεν μπορεί να περιμένει ο Άρης για Μπρούνο Κόστα - Νέες κινήσεις για μέσο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-25 23:44:00

Δεν μπορεί να περιμένει ο Άρης για Μπρούνο Κόστα - Νέες κινήσεις για μέσο

Sportdog Team
Δεν μπορεί να περιμένει ο Άρης για Μπρούνο Κόστα - Νέες κινήσεις για μέσο

Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η υπόθεση του Μπρούνο Κόστα είναι αρκετά σύνθετη δίχως αυτό να σημαίνει ότι αποσύρεται από το προσκήνιο καθώς ο 25χρονος Πορτογάλος αποτελεί τη βασική επιλογή του Αρη, πλέον όμως οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και τις υπόλοιπες.

 

Άρης: Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η υπόθεση του Μπρούνο Κόστα είναι αρκετά σύνθετη δίχως αυτό να σημαίνει ότι αποσύρεται από το προσκήνιο καθώς ο 25χρονος Πορτογάλος αποτελεί τη βασική επιλογή του Αρη, πλέον όμως οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και τις υπόλοιπες.

Η αισιόδοξη εκτίμηση αναφέρει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να έρθει η υπόθεση στο χέρι του Αρη καθώς επίσης και ότι θα εξαρτηθεί από το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της Πόρτο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι «κίτρινοι» ουσιαστικά επένδυσαν στον προβληματισμό του ποδοσφαιριστή και στην επιθυμία του να βάλει μια… άνω τελεία στην καριέρα του στην Πόρτο μέσω του δανεισμού του σε ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η άρνηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο – η οποία προφανώς συνδυάστηκε με συζήτηση μεταξύ του έμπειρου τεχνικού με τον αθλητή – οδήγησε τον Μπρούνο Κόστα σε δεύτερες σκέψεις και σε σημείο να δείχνει αναποφάσιστος ως προς την προοπτική του Αρη. Αυτό αποδεικνύεται στο τελευταίο 48ώρο και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το μέλλον αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί α) από το αν η Πόρτο θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη μέσου καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες μιας γεμάτης χρονιάς για τον Κόστα και β) από τον χρόνο συμμετοχής που θα του δώσει ο Κονσεϊσάο στα επόμενα παιχνίδια.

Επί της ουσίας, είναι φανερό ότι αυτή η υπόθεση θα χρειαστεί χρόνο και ο Αρης δεν τον διαθέτει. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου όσο το επίπεδο της ανάγκης για προσθήκη παίκτη (των χαρακτηριστικών του Κόστα) στον άξονα της μεσαίας γραμμής. 

Ως εκ τούτου, η επανεξέταση των εναλλακτικών επιλογών ή ακόμη και η επαναδιαπραγμάτευση με παίκτες οι οποίοι είχαν απασχολήσει στην αρχή του καλοκαιριού είναι κάτι που ήδη συμβαίνει στον Αρη. Για παράδειγμα, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ήδη οι «κίτρινοι» μπήκαν σ’ έναν νέο κύκλο επαφών με παίκτες οι οποίοι είχαν «εγκριθεί» από το τμήμα scouting αλλά στις συζητήσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. Πλέον με τα Πρωταθλήματα να είναι σε εξέλιξη, τα κασέ έχουν πέσει, δίχως αυτό να σημαίνει όμως ότι υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags