Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο οριστικό deal της ΑΕΚ μέσα σε λίγες ώρες - Αποχωρεί Έλληνας παίκτης για ομάδα του εξωτερικού
| 2022-08-25 23:50:00

Νέο οριστικό deal της ΑΕΚ μέσα σε λίγες ώρες - Αποχωρεί Έλληνας παίκτης για ομάδα του εξωτερικού

Sportdog Team
Νέο οριστικό deal της ΑΕΚ μέσα σε λίγες ώρες - Αποχωρεί Έλληνας παίκτης για ομάδα του εξωτερικού

Παρελθόν αποτελεί από την Ένωση Έλληνας ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο που θα συνεχίσει την καριέρα του να επιβεβαιώνει την συμφωνία.

Χρήστος Γούσης: Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Τέλσταρ η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, με τον τεχνικό του συλλόγου να επιβεβαιώνει τη συμφωνία διάρκειας δύο ετών.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά από το δίκτυό μου και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ένα δεκάρι που του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Κοιτάζαμε για κάτι τέτοιο. Τον είδα σε δράση με την ΑΕΚ στο προπονητικό τους κέντρο στην Ολλανδία. Αρχικά δεν περίμενα ότι θα ερχόταν στην Τέλσταρ, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Υπήρξαν στιγμές που πίστεψα ότι δεν θα γινόταν», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάικ Σνόεϊ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Γιούσης ήταν στα ραντάρ της Τέλσταρ από την αρχή του καλοκαιριού με τον ποδοσφαιριστή να προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και με την πρώτη ομάδα κατέγραψε εννιά συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε με την δεύτερη ομάδα στη Super League 2, όπου σε 29 παιχνίδια σκόραρε 17 τέρματα και είχε και τέσσερις ασίστ, όντας ο MVP του ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags