Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Τέλος ο Αλεξανδρόπουλος! Αυτή είναι η συμφωνία με Σπόρτινγκ - Πόσα χρήματα θα πάρει ο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 01:08:00

Τέλος ο Αλεξανδρόπουλος! Αυτή είναι η συμφωνία με Σπόρτινγκ - Πόσα χρήματα θα πάρει ο ΠΑΟ

Τέλος ο Αλεξανδρόπουλος! Αυτή είναι η συμφωνία με Σπόρτινγκ - Πόσα χρήματα θα πάρει ο ΠΑΟ

Ο Έλληνας άσος φεύγει για την Πορτογαλία και το Τριφύλλι θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, κρατώντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Όλα δείχνουν ότι Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθαν σε συμφωνία για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει στην Πορτογαλία έναντι 4.5 εκατ. ευρώ, ενώ οι πράσινοι θα διατηρήσουν και ένα αρκετά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα, η Abola τονίζει ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είπε το ΟΚ και για την παραχώρηση του Έλληνα διεθνή άσου, ενώ το ποσοστό μεταπώλησης θα κυμανθεί από 25% έως 30%, το οποίο ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα σπουδαίο deal για το μέλλον του 21χρονου μέσου, μιας εκτός από το υψηλό αντίτιμο οι πράσινοι πέτυχαν αυτό για το οποίο δεν έμπαιναν καν σε διαπραγματεύσεις. Ένα ποσοστό μεταπώλησης που να πλησιάζει το 30%.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει προφορική συμφωνία με την Σπόρτινγκ, αναμένεται να δει τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται και μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να μεταβεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στο κλαμπ που θα αγωνιστεί φέτος στους ομίλους του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags