Facebook Pixel ΑΕΚ: Έβγαλε αποστολή ο Αλμέιδα - Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μουκουντί - Αυτή η απόφαση για Γκατσίβοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-26 23:11:00

Έβγαλε αποστολή ο Αλμέιδα - Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μουκουντί - Απόφαση για Γκατσίβοβιτς

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή ο Αλμέιδα - Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μουκουντί - Απόφαση για Γκατσίβοβιτς

Τους διαθέσιμους παίκτες για την αναμέτρηση με τον Βόλο έκανε ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης με τον Καμερουνέζο στόπερ να είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνιση με την ομάδα.

ΑΕΚ: Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση την Παρασκευή (26/8) στα Σπάτα και ανακοίνωσε αποστολή, με τους Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς να είναι εντός και τον Καμερουνέζο να είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο το με την ομάδα.

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης", αναφέρει η ενημέρωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags