Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξτρέμ τοπ κλάσης για Ολυμπιακό - "Παίζουν" δύο μεγάλα ονόματα - Τι γίνεται με Μορλάνες, Ρέτσο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-28 10:15:00

Εξτρέμ τοπ κλάσης για Ολυμπιακό - "Παίζουν" δύο μεγάλα ονόματα - Τι γίνεται με Μορλάνες, Ρέτσο

Sportdog Team
Εξτρέμ τοπ κλάσης για Ολυμπιακό - "Παίζουν" δύο μεγάλα ονόματα - Τι γίνεται με Μορλάνες, Ρέτσο

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των Ερυθρόλευκων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ολυμπιακός: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών, αφού η αναζήτηση αφορά σε διάφορες θέσεις, αλλά κυρίως σε αυτές των εξτρέμ και χαφ.

Για την θέση του ακραίου επιθετικού "παίζουν" πολύ δυνατά δύο περιπτώσεις, αυτή του Αντάμ Ουνάς της Νάπολι και του Ελάις Ταβσάν της Ναϊμέγκεν. Ειδικά η περίπτωση του Αλγερινού άσου είναι πανάκριβη, σε αντίθεση με τον ελπιδοφόρο άσο που έχει ξεχωρίσει σε μία μικρομεσαία ομάδα της Eredivisie. Φυσικά, στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται και το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες.

Στο χώρο των χαφ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις παικτών που έχουν παίξει στην Ισπανία. Του Νεμάνια Ραντόγια (έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε) και του Μανού Μορλάνες της Βιγιαρεάλ. 

Από εκεί και πέρα, από αύριο θα σημειωθούν δεδομένα εξελίξεις για το κέντρο της άμυνας, με την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό, αφού σήμερα θα δώσει το τελευταίο του ματς με την Βερόνα κόντρα στην Αταλάντα και στη συνέχεια θα μαζέψει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags