Facebook Pixel Ταξιάρχης Φούντας: Αγωνία για Φούντα: Τραυματίστηκε στο κεφάλι, φόβοι για διάσειση - "Φωτιές" από τον Ρούνεϊ!
| 2022-08-29 09:07:00

Αγωνία για Φούντα: Τραυματίστηκε στο κεφάλι, φόβοι για διάσειση - "Φωτιές" από τον Ρούνεϊ!

Sportdog Team
Αγωνία για Φούντα: Τραυματίστηκε στο κεφάλι, φόβοι για διάσειση - "Φωτιές" από τον Ρούνεϊ!

Ο Ταξιάρχης Φούντας στάθηκε άτυχος στο ματς με την Ατλάντα και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην DC United ο τραυματισμός του Ταξιάρχη Φούντα, στην αναμέτρηση με την Ατλάντα, αφού ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον Άλαν Φράνκο.

Στον Έλληνα επιθετικό, άμεσα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως ο Φούντας δεν μπορούσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση και παραχώρησε την θέση του στον Καμαρά.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι είχαν βάλει στο «στόχαστρο» τον Φούντα και επεσήμανε ότι έχει μπει στο πρωτόκολλο διάσεισης και πως θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για τους δύο επόμενους αγώνες της.

«Αυτό άπτεται στους διαιτητές να το διαχειριστούν (σ.σ. για τα φάουλ πάνω στον Φούντα). Πιστεύω ότι ήταν στο «στόχαστρο». Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει την κίτρινη κάρτα. Έχει μπει στο πρωτόκολλο διάσεισης και θα απουσιάσει τουλάχιστον για έναν αγώνα, μπορεί δύο ίσως και περισσότερο», είπε ο Ρούνεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags