Facebook Pixel Κώστας Καραπαπάς - Ολυμπιακός: "Παρέμβαση" Καραπαπά: "Όπως πάντα είμαστε μόνοι εναντίον όλων - Ξυπνάτε κάποιοι Ολυμπιακοί"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-30 13:10:00

"Παρέμβαση" Καραπαπά: "Όπως πάντα είμαστε μόνοι εναντίον όλων - Ξυπνάτε κάποιοι Ολυμπιακοί"!

Sportdog Team
"Παρέμβαση" Καραπαπά: "Όπως πάντα είμαστε μόνοι εναντίον όλων - Ξυπνάτε κάποιοι Ολυμπιακοί"!

Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με μήνυμά του στα social media απάντησε εμμέσως στις διαμαρτυρίες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τη διαιτησία στην Τρίπολη.
 

Ο Ολυμπιακός έφυγε από την Τρίπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, με τους ίδιους να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Καραντώνη, καθώς θεωρούν ότι δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ τους και τους γηπεδούχους να... φωνάζουν για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά την αναμέτρηση, σχολίασε τα όσα γράφτηκαν για εύνοια στον Ολυμπιακό, καθώς ακυρώθηκε γκολ του Αστέρα, όπου καταλογίστηκε φάουλ πάνω στον Άβιλα.

Διαβάστε την ανάρτηση του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ορδές των πληρωμένων και ΠΟΡΔΕΣ της επικοινωνίας ενώθηκαν για να μας πείσουν ότι ευνοήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Βόρεια πούπουλα, Νότια πούπουλα και τα φτερά της Μαντάμ Σουσου που νεκραναστήθηκε και ονειρεύεται μεγαλεία, είναι πολύ πολύ ελαφριά μπροστά στην κόκκινη πανοπλία. ΞΥΠΝΑΤΕ», έγραψε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να προσθέσει:

«Και κάποιοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ξυπνήστε. Το μέτωπο είναι όλο εναντίον μας και εμείς όπως πάντα ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, όπως ακριβώς μας αρέσει. Και αρέσει και ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

47 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

38 ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags