Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι ισχύει στη Θεσσαλονίκη με τον Τσιγγάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-31 08:44:00

Τρελό κράξιμο από Θεσσαλονίκη σε ΠΑΟΚ για Τσιγγάρα - "Πώληση-σκάνδαλο" - Θυμωμένοι οι οπαδοί!

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο από Θεσσαλονίκη σε ΠΑΟΚ για Τσιγγάρα - "Πώληση-σκάνδαλο" - Θυμωμένοι οι οπαδοί!

Ερωτηματικά έχει γεννήσει στους φίλους τού ΠΑΟΚ η παραχώρηση του Χάρη Τσιγγάρα στην Τουλούζ, καθώς πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική του αξία (άρα ήταν χρήσιμος για την ομάδα) μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν εκτός λόγω προβλήματος με τους κοιλιακούς του...

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει στη Θεσσαλονίκη με τον Τσιγγάρα!

Το άρθρο του Δημήτρη Μπούζα στη Metrosport, με τίτλο Ανήσυχος και θυμωμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την «πώληση – σκάνδαλο» του Τσιγγάρα, είναι χαρακτηριστικό για το κλίμα που έχει δημιουργηιεί μετά την αποχώρηση του νεαρού άσου. Διαβάστε το:

Τη στιγμή που οι φίλοι του δικέφαλου αρχίζουν να νιώθουν καλύτερα κι η Τούμπα να ξαναβρίσκει τον παλμό της, κάποιοι ποδοσφαιρικά άσχετοι και επικίνδυνα ανόητοι, επιχειρούν ακατανόητες πωλήσεις, που προσβάλουν το κύρος αλλά και τις αξίες του συλλόγου.

Ο Καραντώνης ξεκίνησε το πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, ότι αποτελεί έναν ορκισμένο στο σύστημα της παράγκας ρέφερι. Διέσωσε τον θρύλο από ήττα, ακυρώνοντας κανονικό γκολ του Αστέρα.

Είπαμε βρε αδερφέ να κάνουμε καμιά φορά πως δεν βλέπουμε λάθη και τυχόν απερισκεψίες που μπορούν να συμβούν στις όποιες διαδικασίες διαχείρισης (αγωνιστικές ή εξωαγωνιστικές). Οταν όμως αυτή η συνειδητή εθελοτυφλία μας η οποία έχει πρόθεση να βοηθήσει ώστε οι φταίχτες να βρουν την ευκαιρία για να επανορθώσουν ή να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη, τους αποθρασύνει και τους οδηγεί σε νέα παραπτώματα ακόμη χειρότερα, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε απέναντι τους, ιδιαίτερα αυστηροί. 

Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται, μερικοί είναι αθεράπευτα ασθενείς, επαγγελματικά αδιόρθωτοι και σε ορισμένες περιπτώσεις κυνικοί και αδίστακτοι. Επαναλαμβάνονται και ελίσσονται με την ίδια πάντοτε ευκολία, αδιαφορώντας προκλητικά με την εικόνα που περνούν προς τα έξω. Προφανώς τους είναι αρκετό να νιώθουν οι ίδιοι μια ικανοποίηση, επιτυγχάνοντας τους σκοτεινούς σκοπούς τους. 

Οι εμμονές τους πασιφανέστατες, σκιάζουν τα πάντα γύρω τους. Τα αλεπάλληλα τραγικά ολισθήματα τους ατελεύτητα. Πάμε όμως στο θέμα του σημερινού μας σχολίου, το οποίο αφορά αποκλειστικά την πιθανολογούμενη μεταγραφή του ταλαντούχου Χάρη Τσιγγάρα. Ενός παιδιού βγαλμένου μέσα από τα σπλάχνα του δικέφαλου, που έζησε έναν ποδοσφαιρικό Μεσαίωνα μέσα στο σύλλογο που γεννήθηκε. 

Είναι γνωστός ο Γολγοθάς του με τον εμμονικό Ρουμάνο κόουτς να του συμπεριφέρεται κατά τρόπο ανεξήγητο, αλλά ουσιαστικά απαράδεκτο και αντιποδοσφαιρικό. Βέβαια θα θέλαμε πρωτίστως να αναδείξουμε το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή εκείνο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είναι μια φυγή προς τα εμπρός και όχι οι αναφορές σε ποδοσφαιρικούς Μεσαίωνες και προκλητικές πωλήσεις. 

Δεν μπορούμε όμως να μην προσεγγίσουμε τις συνθήκες και τις αντιδράσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για την πιθανολογούμενη έως σίγουρη πώληση του μοναδικού και ταλαντούχου κόφτη – παιδιού δικού του – του ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό το πως ανασύρθηκε – τελείως συμπτωματικά – αυτός και ο συμπαίκτης του στην Κ-19 και φίλος του Λευτέρης Λύρατζης και ότι ακολούθησε με την πανελλήνια αναγνώριση του ταλέντου του. 

Σήμερα τον παζαρεύουν λυτρώνοντας τον προφανώς από την μαρτυρική παραμονή του μέσα στην ίδια του την ομάδα, που τον «γέννησε» και τον «ανέθρεψε» ποδοσφαιρικά. Απόφαση περίεργη, ανεξήγητη και σκανδαλώδης. Να διώχνουμε τον Τσιγγάρα τη στιγμή που ευαγγελιζόμαστε την ανανέωση και να κρατάμε κάποιους «δεινόσαυρους» γιατί έτσι το επέλεξε ο Λουτσέσκου. 

Πριν τον διώξουν τον υποχρέωσαν να βλέπει από τον πάγκο να παίζουν στο βασικό σχήμα παίκτες, που ούτε τα κορδόνια του δεν μπορούσαν να του δέσουν. Κι αυτό να γίνεται τι στιγμή που το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε ότι έχει σχέση με την ομάδα και την βελτίωση της και την ώρα που όλοι περιμένουν να εκπληρωθεί η υπόσχεση του προέδρου, για την άφιξη στην Τούμπα του επιτελικού για τον οποίο έχει αρχίσει τις επαφές του. 

Ο ΠΑΟΚτσής λοιπόν αντί να ακούσει τα ευχάριστα νέα ότι εμφανίστηκε ο Φερνάντες ή όποιος άλλος επιτελικός της αξίας του χαρισματικού Ισπανού, έμεινε στήλη άλατος πληροφορούμενος ότι είναι προχωρημένες οι επαφές για την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα. 

Αλήθεια έχουν καμία σχέση με τη λογική και το ποδόσφαιρο αυτοί που σκέφτονται τέτοιου είδους ποδοσφαιρικά ανοσιουργήματα, προκαλώντας νέες εσωστρέφειες; Δεν ξέρουμε τελικά τι θα αποφασίσει ο Ιβάν, γιατί οι εμπνευστές της σκανδαλώδους πώλησης διέρρευσαν πως το όλο θέμα το άφησαν να το διαχειριστεί ο Ιβάν. Δεν κάνουμε καμία πρόβλεψη, ούτε και ευχή. 

Απλά ανησυχούμε γιατί παραμένουν ακόμη βαθιά ριζωμένες, αρρώστιες και παθογένειες που με την κάθε ευκαιρία πληγώνουν τον σύλλογο και προκαλούν προβληματισμούς στον κόσμο του. Σε έναν κόσμο που έχει ήδη αρχίσει να ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

ΥΓ1: Καραντώνης ο μέγας! Τον απολαύσατε και τον θαυμάσατε! Ο βορειοελλαδίτης (!) ... Ημαθιώτης συγκεκριμένα, μόνιμος ναυαγοσώστης του θρύλου, έκανε και  προχθες το θαύμα. Τον διέσωσε από ήττα. Ο Αστέρας χτύπησε το παιχνίδι, αποδεικνύοντας κι επιβεβαιώνοντας ότι τα αφεντικά του Μπάκος και Καϋμενάκης, αποφάσισαν να απομακρυνθούν οριστικά από την στρούγκα των παραρτημάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags