Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σημαντική επιστροφή ενόψει Λεβαδειακού - Η πιθανή ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 15:56:00

Σημαντική επιστροφή ενόψει Λεβαδειακού για τον Παναθηναϊκό - Η πιθανή ενδεκάδα

Sportdog Team
Σημαντική επιστροφή ενόψει Λεβαδειακού για τον Παναθηναϊκό - Η πιθανή ενδεκάδα

Στο «πράσινο» στρατόπεδο προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανεβάζουν... ένταση ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, το προσεχές Σάββατο!

Όπως είναι λογικό ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, την ώρα που χθες πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα (υπέστη τράβηγμα κόντρα στον Ιωνικό) που τον ταλαιπώρησε. Μάλιστα, στη θέση του είχε μπει ο Πούγγουρας, παίρνοντας και φανέλα βασικού με τον ΟΦΗ.

Ο Ισλανδός στόπερ τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα κρίνει αν είναι σε θέση να βοηθήσει. Η λογική λέει ότι θα αγωνιστεί ο 29χρονος αμυντικός, παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Πούγγουρα και Σάρλια, αφού ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στο σχήμα του «τριφυλλιού». Άλλωστε δεν έχει λόγο (εκτός αν το κάνει για να ξεκουράσει κάποιον) για να... αλλάξει την ενδεκάδα της ομάδας του ο Σέρβος τεχνικός, μετά από το 2/2 στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Aναμένεται και sold out

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν να γίνει sold out στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, μιας και υπάρχει ενθουσιασμός μετά από το 2/2 στα πρώτα δύο ματς με Ιωνικό και ΟΦΗ! Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο εντός έδρας με τον Ιωνικό ναι μεν υπήρχε κόσμος, ωστόσο δεν είχε γίνει sold out.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags