Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Έσκασε» νέα αποχώρηση στους Πειραιώτες- Υπέγραψε τριετές ο παίκτης
| 2022-09-01 23:18:00

"Έσκασε" νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε τριετές ο παίκτης

"Έσκασε" νέα αποχώρηση στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε τριετές ο παίκτης

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ με τον Τσούμιτς να αποτελεί παρελθόν.

Ο Νίκολα Τσούμιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Βοϊβοντίνα. Ο 23χρονος Σέρβος πλάγιος μέσος επιστρέφει στην πατρίδα του και θέτει εαυτόν υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς. 

Ο γεννημένος στο Ούζιτσε στις 20 Νοεμβρίου 1998, Νίκολα Τσούμιτς δεν είχε σημαντικό χρόνο στον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απόκτησή του το 2020 τον είχαν παραχωρήσει υπό μορφή δανεισμού στη Σπόρτινγκ Χιχόν και στη Λουκέρνη. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Σλόμποντα Ούζιτσε, Ραντνίτσκι Νις και Μέταλατς.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Βοϊβοντίνα, ο Τσούμιτς, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το Νο24, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της Βοϊβοντίνα. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ντράγκολιουμπ Ζμπίλιτς και τον αθλητικό διευθυντή Γιοβάνοβιτς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες, αλλά στο τέλος καταφέραμε να βρούμε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τελικά να γίνω μέλος της Βοϊβοντίνα. Μου άρεσε το νέο έργο της Βοϊβοντίνα, όλη η πόλη στάθηκε δίπλα στον σύλλογο και περιμένω να είμαστε στην κορυφή αυτή τη σεζόν. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω και να βάλω τα δυνατά μου, ώστε να γίνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Νόβι Σαντ του χρόνου. Είμαι σε πλήρη φόρμα, έχω κάνει την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, φυσικά μου λείπουν αγωνιστικά παιχνίδια, αλλά σωματικά νιώθω υπέροχα. Αφού μιλήσω με τον προπονητή, θα δούμε αν θα είμαι στον αγώνα της Κυριακής με τη Βόζντοβατς».

Ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ντράγκολιουμπ Ζμπίλιτς, ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού και συνεχάρη τον Νίκολα Τσούμιτς για τη μεταγραφή του: «Αυτή είναι μια μεγάλη ημέρα για εμάς, γιατί αυτή η μεταγραφή είναι απόδειξη ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό αν το θέλεις αρκετά. Ένα σπουδαίο όνομα μπήκε στις τάξεις μας και μας τιμά που ο Νίκολα Τσούμιτς είναι νέο μέλος της Βοϊβοντίνα. Επίσης, με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Μαρινάκη, που έδειξε ότι σέβεται τον σύλλογό μας και έχει υψηλή γνώμη για το νέο μας έργο. Εύχομαι στον Νίκολα Τσούμιτς καλή επιτυχία και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Μετά από όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πραγματικά πιστεύω ότι ο ουρανός είναι το όριο για εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκρως απόρρητο: Ιδιοκτήτης μεγάλης ελληνικής ομάδας συζητάει για... συμπαίκτη - Πρόεδρος άλλης ΠΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags