Ο Παναθηναϊκός θέλει να αξιοποιήσει στο απόλυτο την έδρα του στα τρία προσεχή ματς για να αρχίσει να έχει μεγάλες αξιώσεις πρωταθλητισμού, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3/3. Στόχος είναι να κερδίσει στη Λεωφόρο Λεβαδειακό, ΑΕΚ και ΠΑΣ για να πάει στην Τούμπα μόνο με νίκες. Αν τα καταφέρει, με την ενσωμάτωση των νέων παικτών και τις μεταγραφές που θα γίνουν, μετά ανοίγει η όρεξη και αλλάζει η συζήτηση για τον Παναθηναϊκό. Ήδη ο κόσμος έχει προσμονή πλέον για τα παιχνίδια της ομάδας και αύριο λογικά θα είναι sold out», ανέφερε.

Σχετικά με τα πλάνα της ενδεκάδας, είπε: «Ο Μάγκνουσον θα είναι βασικός. Νομίζω αυτή θα είναι η μόνη αλλαγή. Δηλαδή Μπρινιόλι στο τέρμα, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον με Σάρλια στην άμυνα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν θα είναι στο κέντρο, ενώ Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ θα είναι μπροστά. Ο Βέρμπιτς είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν αποκλείεται να τον δούμε βασικό σύντομα, μπορεί και αύριο. Το πιθανότερο όμως είναι να έρθει από τον πάγκο. Ο Μπερνάρ λογικά την άλλη βδομάδα θα μπει στις προπονήσεις, πιθανότατα θα είναι στην αποστολή με ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή. Το ίδιο και ο Σένκεφελντ, αλλά δεν θα πάρει κανένα ρίσκο».

Όσο για τα μεταγραφικά, είπε: «Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του ξεψαχνίζουν κάποιες περιπτώσεις για να πάρουν την επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Η βασική μεταγραφή που θα γίνει θα είναι ένας παίκτης για το ‘8’ και το ‘6’. Ξέρει και ο προπονητής πως είναι μια κομβική προσθήκη η συγκεκριμένη. Εφόσον γίνει αυτή η κίνηση, ο Παναθηναϊκός θα πάει και για έναν μεσοεπιθετικό».