Facebook Pixel Άρης: Έσκασε πασίγνωστο όνομα από την Ισπανία για τον πάγκο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-04 09:32:00

Έσκασε πασίγνωστο όνομα από την Ισπανία για τον πάγκο του Άρη!

Sportdog Team
Έσκασε πασίγνωστο όνομα από την Ισπανία για τον πάγκο του Άρη!

Ακόμα ένας γνωστός προπονητής ήρθε στο προσκήνιο για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Άρης: Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Άρη, με τα ονόματα να... πέφτουν σωρηδόν στην "κιτρινόμαυρη" επικαιρότητα.

Το πιο πρόσφατο είναι αυτό του 52χρονου Ισπανού, Πάκο Χέμεθ, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλονικιών, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τα ισπανικά γήπεδα.

Τελευταίος σταθμός του Ισπανού ήταν η Ίμπιθα από την οποία αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού, με τον Χέμεθ στο παρελθόν να έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τις Ράγιο Βαγεκάνο, Γρανάδα, Λας Πάλμας και Κρουζ Αζούλ.

Μάλιστα, τον συνοδεύει ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της La Liga, που "έριξε" τέσσερις ομάδες σε ισάριθμα χρόνια!

Συγκεκριμένα, το 2015-16 η Ράγιο είχε πέσει κατηγορία με τον Χέμεθ στο τιμόνι της, ενώ ακολούθησαν η Γρανάδα την οποία ανέλαβε το 2016-17, αλλά απολύθηκε μετά από λίγους μήνες και η ομάδα του δεν γλίτωσε τελικά τον υποβιβασμό, το 2017-18 "έριξε" τη Λας Πάλμας, ενώ τη σεζόν 2019-2020 η Βαγιεκάνο υποβιβάστηκε ξανά υπό την τεχνική καθοδήγησή του 52χρονου τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags