Facebook Pixel Άρης: "Ανακατωσούρα μετά τον Μπούργος - Προσπάθεια Καρυπίδη να... - Ανοιχτές τρεις θέσεις με ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-04 13:15:00

"Ανακατωσούρα μετά τον Μπούργος - Προσπάθεια Καρυπίδη να... - Ανοιχτές τρεις θέσεις με ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
"Ανακατωσούρα μετά τον Μπούργος - Προσπάθεια Καρυπίδη να... - Ανοιχτές τρεις θέσεις με ΠΑΟΚ"

Ο Αλέξης Σαββόπουλος τόνισε ότι ο Άρης θα πάει πιο συντηρητικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στα πλάνα του Τόλη Τερζή και την παρουσία των Πίρσμαν-Ντιόπ και Ματέο στην 11άδα.

Το ρεπορτάζ της… τελευταίας στιγμής για τον Άρη ενόψει του σημερινού ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Σαββόπουλος.

«Τρέχει μια πολύ καλή χρονιά από πέρυσι απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ήταν περίεργη αυτή η εβδομάδα για τον Άρη, ακολούθησε μιας ήττας με κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο. Έφερε μια ανακατωσούρα για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μπούργος που ακόμα δεν έχει βρεθεί. Από αύριο θα δούμε τι μας ξημερώνει για τον πάγκο. Το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα όλο αυτό που συνέβη, θα φανεί σήμερα. Έγινε μια προσπάθεια από τον Καρυπίδη, με κάποιες επαφές και τετ α τετ να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες στη σημερινή αναμέτρηση», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Άρης θα πάει πιο συντηρητικά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς για να «μακιγιάρει» την αδυναμία του στο αμυντικό τρανζίσιον, με τον Τερζή να επαναφέρει το 4-2-3-1.

Παράλληλα, για την 11άδα ανέφερε ότι είναι ανοιχτό το αν θα διατηρηθεί πίσω αριστερά ο Πίρσμαν ή θα ξεκινήσει ο Μαζικού, ενώ Ντιόπ και Νταμπό διεκδικούν μια θέση στον άξονα δίπλα στον Ντουκουρέ και ο Ματέο με τον Καμάτσο τον ρόλο του εξτρέμ, με φαβορί τον πρώτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags