Μια ανάσα από την ΑΕΚ φέρνει τον 30χρονο Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, η Equipe.

Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό Μέσο, η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη και μάλιστα είναι πιθανό ακόμα και την Κυριακή να φτάσει σε οριστική συμφωνία!

Για την ώρα οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν τίποτα. Στην ΑΕΚ προτεραιότητα είναι η απόκτηση φορ, αλλά και για τη θέση του δεξιού μπακ είναι… ορθάνοικτο να έχουμε κάτι. Μένει να δούμε αν αυτό το «κάτι» είναι ο Γάλλος αμυντικός!

Στο κόλπο και η Μπέτις

Σύμφωνα με την Larazon ο 30χρονος πολυθεσίτης αμυντικός, καθώς και ο Σερζ Οριέ αποτελούν τις βασικές επιλογές της Μπέτις για το δεξί άκρο της άμυνάς της. Αμφότεροι είναι ελεύθεροι, με την εν λόγω αγορά να παραμένει ανοικτή στην Ισπανία.

Οι «βερδιμπλάνκος» ψάχνουν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, όπου οι Γιουσούφ Σαμπαλί και Μαρτίν Μοντόγια αποτελούν τις μοναδικές λύσεις μετά την αποχώρηση του Έκτορ Μπεγερίν.

Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο αναφέρει ότι ρόλο στις προσπάθειες των Ανδαλουσιανών για την απόκτηση του Σιντιμπέ μπορεί να διαδραματίσει και ο συμπατριώτης του και σημαντική τους μονάδα, Ναμπίλ Φεκίρ. Βέβαια, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει η πιάτσα για τεράστια βόμβα στην ΑΕΚ - Πώληση 10 εκατομμυρίων ευρώ!