Facebook Pixel Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1: Mοιράστηκαν από ένα βαθμό
| 2022-09-04 20:27:00

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό Ατρόμητος και Παναιτωλικός σε ένα κακό ματς

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό Ατρόμητος και Παναιτωλικός σε ένα κακό ματς

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, μιας και δεν υπήρχε κάποια ομάδα που να κυριάρχησε.

Ατρόμητος και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Περιστέρι, σε έναν αγώνα που δεν είχε πολλές φάσεις και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο. Ο Καρέλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ροτάριου έδωσε την απάντηση για την ομάδα του Περιστερίου, γλιτώνοντας την από την ήττα.

Yπενθυμίζουμε πως μετά από τα τρία πρώτα ματς ο Ατρόμητος έχει 4 βαθμούς, μιας και έχει και μια νίκη με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, αλλά και μια ήττα από τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις, ενώ ο Παναιτωλικός έχει και αυτός 4 βαθμούς, μιας και νίκησε τον Άρη, ενώ έχασε και αυτός από τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, ενώ ο Ατρόμητος παίζει εκτός έδρας με τον Ιωνικό.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά στο Περιστέρι ήταν κάτι παραπάνω από... αναγνωριστικά, μιας και Ατρόμητος και Παναιτωλικός είχαν μόλις από μια φάση στο πρώτο 25΄... Ο Παναιτωλικός σίγουρα ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα, ωστόσο ήταν ειδικά στα πρώτα λεπτά ένα αρκετά κακό ματς, μέχρι το cooling break.

Η διακοπή ευνοήσε προσωρινά τον Ατρόμητο, μιας και έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 31΄. Σε εκείνο το σημείο ο Ρομπάιγ έκανε μια τρομερή ατομική ενέργεια και έδωσε τη μπάλα στον Μουνίθ, ο οποίος έπιασε το σουτ στη κίνηση, ωστόσο η μπάλα κόντρα στους αμυντικούς. Στο 33΄ έμελλε να αλλάξει το σκορ, μιας και ένα λάθος του Χατζηϊσαϊά ευνόησε τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος προσπέρασε τον Σουάρεθ για να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 34΄ ο Σιδηρόπουλος αποφάσισε να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Ντουάρτε, για σκληρό φάουλ στον Κουέν, ωστόσο τον κάλεσε το VAR με αποτέλεσμα να αλλάξει την απόφαση του και να δείξει εν τέλει στον άσο του Παναιτωλικού κίτρινη κάρτα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Κεσχρίντα να βλέπει τον Ανέστη να αποκρούει το σουτ του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι προπονητές αποφάσισαν να μην κάνουν κάποια αλλαγή, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουn να βρουν γκολ σχετικά νωρίς στο 51΄. Ο Κουέν έβγαλε μια τρομερή κάθετη, η οποία είχε ως αποδέκτη τον Ροτάριου, ο οποίος δεν λάθεψε και ένα το 1-1.

Στη συνέχεια ο (ήδη) κακός ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο... με τη μόνη διαφορά ότι στο πρώτο μέρος πατούσαν καλύτερα οι παίκτες του Αναστασίου, ενώ στο δεύτερο αυτοί του Κόουλμαν σε ένα αρκετά κακό γενικά ματς.

Απόρροια του κακού ρυθμού της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι και το γεγονός πως οι δύο ομάδες επέλεξαν έναν αρκετά σκληρό τρόπο παιχνιδιού, μιας και συνολικά στην αναμέτρηση δόθηκαν 6 κίτρινες κάρτες από τον Σιδηρόπουλο.

Στο 92΄ ο Τζαβίδας που είχε μπει ως αλλαγή προσπάθησε να... κλέψει τις εντυπώσεις, μιας και έπιασε ανάποδο ψαλίδι, ωστόσο ο Ανέστης ήταν σε ετοιμότηττα για να κρατήσει το 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Πως παρατάχθηκαν στην αρχή του ματς οι δύο ομάδες

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Καρέλης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags