Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει με τη μορφή δανεισμού ο Ζινκερνάγκελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-06 11:23:00

"Βόμβα" στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" ο Ζινκερνάγκελ από το ρόστερ - Σε αυτή την ομάδα θα παίξει!

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" ο Ζινκερνάγκελ από το ρόστερ - Σε αυτή την ομάδα θα παίξει!

Παρελθόν θα αποτελέσει από τους Πειραιώτες ο Ζινκερνάγκελ καθώς ο Κορμπεράν δεν τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης!

Ολυμπιακός: Φεύγει με τη μορφή δανεισμού ο Ζινκερνάγκελ!

Μακριά από τους Πειραιώτες είναι το μέλλον του Ζινκερνάγκελ καθώς η αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει τις προτεραιότητες στο Λιμάνι!

Ο πεπειραμένος άσος είχε έρθει στις αρχές του καλοκαιριού για να καλύψει τη θέση 10 αλλά και να αγωνιστεί ως εξτρέμ, παρόλα αυτά οι εξελίξεις με τον Πέδρο Μαρτίνς άλλαξαν τα δεδομένα - Ο Κορμπεράν γνώριζε μεν τον παίκτη καλά, αλλά με τις τελευταίες μεταγραφές και με βάση τη λίστα του δηλώθηκε στην Ευρώπη, ο Ζινκερνάγκελ περίσσευε.

Χθες το βράδυ, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον SportFM πριν από λίγο, προέκυψε επίσημη πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης για τον δανεισμό του και, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα ο παίκτης θα δοθεί στον βελγικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει στο ρόστερ του 36 ποδοσφαιριστές και δεδομένα μέσα στο επόμενο διάστημα θα αποχωρήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags