Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" Νικολακόπουλου - Αυτός φεύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό μετά τον Ζινκερνάγκελ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-06 14:02:00

"Βόμβα" Νικολακόπουλου - Αυτός φεύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό μετά τον Ζινκερνάγκελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" Νικολακόπουλου - Αυτός φεύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό μετά τον Ζινκερνάγκελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταιγιστικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους μιας και μετά τον δανεισμό του Δανού στην Σταντάρ Λιέγης έρχεται και δεύτερη αποχώρηση και μάλιστα άμεσα.

Κώστας Νικολακόπουλος: Νέα αποκάλυψη από τον έμπειρο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 καθώς ανέφερε ότι μετά τον Ζινκερνάγκελ, που είναι ήδη στο Βέλγιο για να υπογράψει σαν δανεικός στη Σταντάρ και ο Χασάν θα αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους για ομάδα από τον αραβικό κόλπο.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει έναν αμυντικό χαφ, με τον Μπακαγιόκο να είναι ο ιδανικός, στο πλάνο του συλλόγου, στόχος.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό επιχειρούν να αδειάσουν το ρόστερ, το οποίο είναι υπερβολικά μεγάλο, όπως αναδείξαμε και στο σάιτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ήδη έχουν φύγει ως δανεικοί δέκα παίκτες και έχουν παραχωρηθεί κάποιοι άλλοι. Είχε 50 παίκτες ο Ολυμπιακός, τώρα είναι 37, κάτω και από αυτό το πρίσμα με αυτή τη λογική πάει ως δανεικός στη Σταντάρ ο Ζινκερνάγκελ.

Μην ξεχνάμε ότι είχε έρθει με άλλον προπονητή και, παρότι πήρε χρόνο με τον Κορμπεράν, δεν πήγε καλά και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ακόμη ήρθε ο Μπιέλ, επέστρεψε ο Φορτούνης, υπάρχει ο Βαλμπουενά, ο Χουάνγκ παίζει με την ίδια ευκολία στη θέση 8 και 10. Και ο Χασάν θα φύγει για ομάδα από τον αραβικό κόλπο. Ο Ζίνκερναγκελ είναι ήδη στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags