Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - "Κάνει υπομονή - Μπορεί να δώσει περισσότερα από Κούρτιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 18:46:00

Ατάκες... φωτιά για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - "Κάνει υπομονή - Μπορεί να δώσει περισσότερα από Κούρτιτς"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - "Κάνει υπομονή - Μπορεί να δώσει περισσότερα από Κούρτιτς"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο ατζέντης του Αυστριακού μέσου όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πελάτης του δεν παίρνει χρόνο στον Δικέφαλο του Βορρά.

Τάσος Μαραγκοζίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Στη Σέντρα’’ φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Στέφαν, Σβαμπ, Τάσος Μαραγκοζίδης και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Αυστριακός δεν παίρνει φέτος χρόνο συμμετοχής παρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Τόνισε δε, ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Κούρτιτς.

‘’Δευτέρα θα είμαι στην Τούμπα για το ματς με τη Λαμία. Είναι επιλογή προπονητή που δεν παίζει φέτος ο Σβαμπ ενώ έκανε πολύ καλή προετοιμασία. Το δίλημμα του Ραζβάν είναι Κούρτιτς-Σβαμπ και επιλέγει τον πρώτο και το δείχνει σε όλες τις κινήσεις του. Δεν λέω ότι ο Κούρτιτς είναι κακός παίκτης, αλλά δεν είναι ο ηγέτης και ο Σβαμπ μπορεί να δώσει περισσότερα στον ΠΑΟΚ.

Σαν οπαδός του ποδοσφαίρου το αναφέρω κι όχι ως ατζέντης του Αυστριακού. Θα μπορούσε να αγωνιστεί και πιο μπροστά ο Στέφαν. Έχει το σουτ, την κάθετη πάσα και είναι παίκτης box to box. Ο Σβαμπ έχει υπομονή, είναι επαγγελματίας και όταν του δοθεί η ευκαιρία θα βοηθήσει την ομάδα. Δεν μετάνιωσε που ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ γιατί του αρέσει η ομάδα, η πόλη και η χώρα γενικότερα. Θέλει απλά να αγωνίζεται και αυτό περίμενε μετά την ανανέωση που έγινε το καλοκαίρι. Το τι λέει με τον Λουτσέσκου αυτό το ξέρουν οι δυο τους.

Σίγουρα, η ομάδα δεν είναι στο 100% κι αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος. Πρέπει η ομάδα να βρεθεί γιατί αποτελείται από πολλούς καινούργιους παίκτες. Θέλει δουλειά και υπομονή’’.

Για τον Μουργκ:

‘’Όταν δεν υπολογίζεται και κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β΄ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Όταν ένα παιδί παίζει στη δεύτερη ομάδα οι πράξεις λένε περισσότερα από τα λόγια’’, είπε ο Τάσος Μαραγκοζίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags