Facebook Pixel Βόλος: «Βόμβα» από την Premier League ενεργοποιεί ο Μπέος στον Βόλο
| 2022-09-09 15:55:00

Βόμβα από την Premier League ο Μπέος - Αλλάζουν όλα με τον Φερνάντες!

Sportdog Team
Βόμβα από την Premier League ο Μπέος - Αλλάζουν όλα με τον Φερνάντες!

Σπουδαία κίνηση για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι συμφώνησαν με την Φούλαμ για το δανεισμού του Αντονί Νοκέρτ. Η αγγλική ομάδα τον είχε αποκτήσει με πάνω από 11 εκατ. ευρώ προ διετίας!

Μια ανάσα από την απόκτηση του 30χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού, Αντονί Νοκέρτ, βρίσκεται ο Βόλος!

Την περασμένη εβδομάδα το SkySports είχε αποκαλύψει ότι οι Θεσσαλοί βρίσκονταν σε επαφές με τη Φούλαμ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με το deal τελικά ανάμεσα στις δύο πλευρές να οριστικοποιείται με τον δανεισμού του παίκτη στην ελληνική ομάδα.

Ο Νοκέρτ μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στη σύντομη ιστορία του ΝΠΣ Βόλου, καθώς μιλάμε για ποδοσφαιριστή ο οποίος προ διετίας είχε πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ έναντι 11,7 εκατ. ευρώ!

Ο Γάλλος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως επιτελικός μέσος. Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει, ο 30χρονος άσος αναμένεται να πετάξει για την Ελλάδα το Σάββατο (10/9), προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Βόλο.

Σημειώνεται, ότι ο Νοκέρτ ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον, πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ. Πέρυσι έκανε μόλις 7 συμμετοχές με τους Λονδρέζους στην Championship, ενώ πρόπερσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την οποία είχε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 38 ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags