Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Σούπερ εξέλιξη για τον Χρήστο Τζόλη - "Αναγέννηση" στην καριέρα του - Θυμίζει... ΠΑΟΚ!
| 2022-09-09 17:00:00

Σούπερ εξέλιξη για τον Χρήστο Τζόλη - "Αναγέννηση" στην καριέρα του - Θυμίζει... ΠΑΟΚ!

Σούπερ εξέλιξη για τον Χρήστο Τζόλη - "Αναγέννηση" στην καριέρα του - Θυμίζει... ΠΑΟΚ!

Τον έχει ανάγκη η εθνική ομάδα, αφού ελάχιστοι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν τα χαρακτηριστικά του...

Ο Χρήστος Τζόλης το περασμένο καλοκαίρι έπαιρνε τη... μεταγραφή της ζωής του, μιας και ο ΠΑΟΚ είχε πάρει την απόφαση να τον πουλήσει στη Νόργουιτς, μετά από 57 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα. Η παρουσία του στην αγγλική ομάδα δεν ήταν αυτή που θα περίμενε, μιας και έπαιξε μόλις 17 φορές και είδε την Νόργουιτς να πέφτει κατηγορία. 

Αυτός ήταν ο λόγος που έψαχνε την ευκαιρία να κάνει ένα restart στην καριέρα του! Και τι καλύτερο για να γίνει αυτό από το να παίξει στο ολλανδικό πρωτάθλημα; Κάπως έτσι τον απέκτησε ως δανεικό η Τβέντε, με την οποία  δείχνει να αναγεννιέται και να θυμίζει τον Τζόλη που είδαμε πρόπερσι στον ΠΑΟΚ. 

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει προλάβει ήδη να καταγράψει 9 συμμετοχές και να πετύχει και τρία γκολ! Τα δυο εξ αυτών μάλιστα στο Europa Conference League, στα προκριματικά του οποίου κατέγραψε 4 συμμετοχές ως αλλαγή.

Σεφτέ έκανε και στο πρωτάθλημα στον αγώνα με την Εξέλσιορ, όπου πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Eredivisie! Το πιο ενθαρρυντικό είναι πως στα πρώτα ματς της Eredivisie έχει πάρει φανέλα βασικού τις 4 φορές, ενώ αγωνίστηκε σε όλο το ματς στη σπουδαία νίκη επί της Αϊντχόφεν. Η ουσία είναι ότι δείχνει να ευχαριστιέται ξανά το ποδόσφαιρο ενώ φαντάζει δεδομένο πως θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Εθνικής που πλησιάζουν! Ο Τζόλης είναι ένα μεγάλο... prospect του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν υπάρχει το περιθώριο να... καεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Θεσσαλονίκη - Τα ξαναλένε Σαββίδης-Μπέος για Πάολο Φερνάντες - Καταλήγει στην Τούμπα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags