Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: Nέα αποκάλυψη για Ιβάν Σάββιδη - Κίνηση... ματ και γιγάντωση - Η μοναδική πρόσφατη φωτογραφία του
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-09 17:58:00

Nέα αποκάλυψη για Ιβάν Σάββιδη - Κίνηση... ματ και γιγάντωση - Η μοναδική πρόσφατη φωτογραφία του

Sportdog Team
Nέα αποκάλυψη για Ιβάν Σάββιδη - Κίνηση... ματ και γιγάντωση - Η μοναδική πρόσφατη φωτογραφία του

Βρίσκεται στη Χαλκιδική, αλλά αποφεύγει τις φωτογραφίες και την προβολή ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί, τους οποίους είδε από την ημέρα που ήρθε και κλείσθηκε στη βίλα “Γαλήνη” του Πόρτο Καρράς…

Ιβάν Σαββίδης: Βρίσκεται στη Χαλκιδική, αλλά αποφεύγει τις φωτογραφίες και την προβολή ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί, τους οποίους είδε από την ημέρα που ήρθε και κλείσθηκε στη βίλα “Γαλήνη” του Πόρτο Καρράς… Η τελευταία φορά που βρέθηκε μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους και φωτογραφήθηκε, χωρίς φυσικά να το ζητήσει ο ίδιος ήταν στις 13 Ιουνίου, στο Ροστόφ!

Τότε που, ο Ιβάν Σαββίδης με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, προχώρησε στα εγκαίνια της νέας επένδυσής του στην πόλη του Ροστόφ, που αφορά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Grand Rostov Hyatt Regency! Ιδού η φωτογραφία από τις 13 Ιουνίου, όπου φαίνεται απόλυτα υγιής και χαρούμενος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ:

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε μόνο, μεταξύ ελαχίστων, ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ροστόφ στις 13 Ιουνίου και επιλέχτηκε η συγκεκριμένη ημέρα επειδή ήταν του Αγίου Πνεύματος.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει πριν δυο χρόνια στην εξαγορά του συγκεκριμένου συγκροτήματος στην καρδιά της πόλης του Ροστόφ, το οποίο αποτελείται από ένα κτήριο 18 ορόφων και 65,000 τ.μ, που εκτός απο Διεθνές συνεδριακό κέντρο, περιλαμβάνει και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, δηλαδή το Grand Rostov Hyatt Regency.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags