Facebook Pixel Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Υπόκλιση Στάνκοβιτς σε Παναθηναϊκό - "Ήταν η καλύτερη ομάδα στα play off" - Ατάκες για Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-11 20:23:00

Υπόκλιση Στάνκοβιτς σε Παναθηναϊκό - "Ήταν η καλύτερη ομάδα στα play off" - Ατάκες για Αλμέιδα

Sportdog Team
Υπόκλιση Στάνκοβιτς σε Παναθηναϊκό - "Ήταν η καλύτερη ομάδα στα play off" - Ατάκες για Αλμέιδα

Το εγκώμιο των Πράσινων έπλεξε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις αλλαγές στην ομάδα του.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Να μιλήσει ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κλήθηκε ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ στην κάμερα της Cosmote TV, πλέκοντας το εγκώμιο των Πράσινων, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές της ομάδας σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Για το προηγούμενο ματς και τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Ήμασταν καλοί στα αμυντικά μας καθήκοντα, δεν τους δώσαμε φάσεις. Στην επίθεση πετύχαμε το γκολ και αξίζαμε τη νίκη».

Για τον Παναθηναϊκό: «Πέρυσι έπαιξαν καλά, στο τέλος της σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα των πλέι-οφ. Επίσης κράτησαν το περσινό ρόστερ με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολο ντέρμπι αλλά έχουμε το πλάνο μας και πάμε για τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς».

Για τα άσχημα αποτελέσματα πέρυσι στα ντέρμπι: «Ό,τι έγινε, έγινε την περσινή σεζόν. Αυτό τελείωσε. Έχουμε νέα σεζόν μπροστά μας, νέα πρόκληση, με νέο προπονητή. Αλλάξαμε πολλά πράγματα στην ομάδα. Ο σύλλογος άλλαξε πρόσωπα. Χρειάζεται υπομονή. Το στυλ του νέου προπονητή είναι λίγο διαφορετικό και όταν καταφέρουμε να περάσουμε στα ματς αυτά που θέλει θα είμαστε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα», είπε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags