Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με Σπόραρ στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, τετράδα πίσω για ΑΕΚ - Οι 11άδες του ντέρμπι! (ΦΩΤΟ)
| 2022-09-11 20:25:00

Με Σπόραρ στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, τετράδα πίσω για ΑΕΚ - Οι 11άδες του ντέρμπι! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Με Σπόραρ στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, τετράδα πίσω για ΑΕΚ - Οι 11άδες του ντέρμπι! (ΦΩΤΟ)

Γνωστές έγιναν επιλογές των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα για το αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα παρατάσσουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες, διεκδικώντας τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στο «Απ. Νικολαΐδης».

Για τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς παρατάσσει σχήμα σε διάταξη 4-3-3, με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και τους Κώτσιρα, Πούγγουρα, Σάρλια, Γκάνεα στην άμυνα. Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κουρμπέλης, Πέρεθ, Τσέριν. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αϊτόρ, δεξιά ο Παλάσιος, ενώ στην κορυφή θα πάρει τη θέση του ο Σπόραρ.

Για την ΑΕΚ τώρα, ο Αλμέιδα με σχηματισμό 4-2-3-1 έχει τον Στάνκοβιτς να υπερασπίζεται την εστία της Ένωσης, με τετράδα στην άμυνα τους Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλα, Χατζισαφί. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γιόνσον και Σιμάνσκι, με τον Λιβάι Γκαρσία να καλύπτει το δεξί "φτερό", τον Γκατσίνοβιτς το αριστερό και τέλος με τον Πινέδα να βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραούχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags