Facebook Pixel Άρης: Αυτός είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Άρη - Ατάκες για Μανού από γνωστό τεχνικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 20:50:00

Αυτός είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Άρη - Ατάκες για Μανού από γνωστό τεχνικό

Sportdog Team
Αυτός είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Άρη - Ατάκες για Μανού από γνωστό τεχνικό

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνα τεχνικό όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα των Κίτρινων τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League.

Σάκης Τσιώλης: Ο γνωστός Έλληνας τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα ατού του Άρη στον αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα και στάθηκε τόσο στην παρουσία του Κουέστα, όσο και του Μανού Γκαρσία.

«Είδα αυτό που περίμενα, ο Άρης όταν είχε την μπάλα ήταν μία ταχύτητα πάνω, ειδικά μετά που άνοιξε το σκορ έφευγε πολύ επικίνδυνα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι καμιά φορά κρατούσε παραπάνω την μπάλα.

Κρατάει την μπάλα και σε στιγμές που βγαίνει σε αντεπίθεση και έχει αριθμητική υπεροχή. Βλέπουμε, πάντως, έχει καλή επιθετική ανάπτυξη και ταχύτητα, είχε πολλούς παίκτες διακριθέντες με την μπάλα στα πόδια. Είχε, επίσης, ισορροπία στην άμυνα μετά την αποβολή. Ο Αστέρας θα μπορούσε να γίνει απειλητικός όταν αποβλήθηκε ο Ματέο, αλλά ευτυχώς για τον Άρη είχε βγει ο Μπαράλες.

Υπάρχουν και σκοπιμότητες καμιά φορά και δεν αφήνουν χώρους οι παίκτες. Οι αλλαγές που έγιναν, επίσης, για τον Άρη ώσπου να βρουν συνοχή στην αμυντική τους συμπεριφορά έδωσαν την ευκαιρία στον Αστέρα να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά εκεί αποδείχθηκε ότι ο Άρης έχει ίσως τον πιο φορμαρισμένο τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα.

Ο Μανού Γκαρσία είναι σημείο αναφοράς και καμιά φορά παρασύρει και τους συμπαίκτες του στον πολύ καλό ρυθμό του. Τον απόλαυσα, κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στα πόδια του ήταν απολαυστικός.

Μεσοεπιθετικά βλέπουμε ότι ο Μαντσίνι έχει επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση. Οταν έχει την μπάλα στα πόδια του είναι αυτός που σε προκαλεί να τον πασάρεις, έχει δύναμη και ταχύτητα. Είχε διάθεση να κάνει και άμυνα», είπε ο Σάκης Τσιώλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags