Facebook Pixel Άρης: "Κλείδωσε" η νέα μεταγραφή του Άρη - Έρχεται Θεσσαλονίκη... μαζί με τον Πάρντιου
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-12 23:28:00

"Κλείδωσε" η νέα μεταγραφή του Άρη - Έρχεται Θεσσαλονίκη... μαζί με τον Πάρντιου

Sportdog Team
"Κλείδωσε" η νέα μεταγραφή του Άρη - Έρχεται Θεσσαλονίκη... μαζί με τον Πάρντιου

Ο Άγγλος προπονητής του Άρη έτοιμος να υπογράψει και να αναλάβει δουλειά. Άργησε μία ημέρα η άφιξη του Ροντρίγκες, ο οποίος προσγειώνεται μέσα στην Τρίτη (13/9) στη Θεσσαλονίκη.

Μικρή παράταση πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα (11/9) άφιξη του Έντουιν Ροντρίγκες στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, ο 22χρονος επιθετικός από την Ονδούρα και τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ήταν να φτάσει κανονικά εντός της Δευτέρας στην Ελλάδα. Ωστόσο, εν τέλει, το ταξίδι του παρατάθηκε κατά μερικές ώρες.

Με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, ο Ροντρίγκες θα βρίσκεται την Τρίτη (13/9) στη συμπρωτεύουσα κι αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά (σ.σ. εργομετρικές εξετάσεις και ιατρικά), στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα ο δανεισμός του από την Ολίμπια.

Την ίδια στιγμή μια μέρα επίσης παράταση πήρε και η άφιξη του Άλαν Πάρντιου. Ο Άγγλος προπονητής θα φτάσει τελικά στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (14/09), καθώς ο ίδιος πριν ήθελε να διευθετήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις, προτού μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ώστε να πάρει τα ηνία του Άρη στη μετά-Μπρούγος εποχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags