Facebook Pixel Φάμπιο Μαρτίνς: Πρέπει να πληρώσει... ακριβά ο Σαββίδης για Μαρτίνς - Εκεί θα δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 21:24:00

Πρέπει να πληρώσει... ακριβά ο Σαββίδης για Μαρτίνς - Εκεί θα δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Πρέπει να πληρώσει... ακριβά ο Σαββίδης για Μαρτίνς - Εκεί θα δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αναφέρθηκε για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μουράντ Αλ Μάσρι: Για τον Φάμπιο Μαρτίνς, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο δημοσιογράφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Υπάρχει ένα μυστικό που γνωρίζουμε όλοι. Θα φύγει, δεν υπολογίζεται από την Αλ Γουάχντα, γι' αυτό και δεν μας κάνει εντύπωση που ενδιαφέρεται ξανά ο ΠΑΟΚ. 

Δεν έχει ξεκαθαρίσει, πάντως, ακόμη αν θα φύγει με μεταγραφή η δανεικός. Στο τελευταίο παιχνίδι που έχασαν στο 75' αντικαταστάθηκε και γενικώς φαίνεται ότι δεν τον θέλει ο κόουτς. Η ομάδα θέλει να πάρει αμυντικό μέσο, ξένο, και θέλει να απελευθερώσει μία θέση ξένου, όπως είναι ο Μαρτίνς. Δεν είναι τόσο καλές οι σχέσεις του μέσα στο κλαμπ, γι' αυτό και είναι στη μεταγραφική λίστα.

Η θέση του ήταν εξτρέμ, έπαιζε κυρίως στα αριστερά, δεν πήγαινε άσχημα, απλά είχε ένα θέμα στις σχέσεις του με την ομάδα. Από τότε που ήρθε ο Καρβαλιάλ άρχισε να χάνει τη θέση του, δεν έπαιζε τόσο τακτικά. 

Ισως γιατί έχει πολλούς ντόπιους που παίζουν σε αυτή τη θέση και αποφάσισε να κινηθεί για ξένο αμυντικό χαφ. Κανείς δεν επιβεβαιώνει νούμερα εδώ, γιατί κάποιος μπορεί να λαμβάνει χρήματα σε μπόνους. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Αλ Γουάχντα που να παίρνει κάτω από 1 εκατ. ευρώ, ο Μαρτίνς μπορεί να λάμβανε κοντά στα 2 εκατ. ευρώ», είπε ο Μουράντ Αλ Μάσρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags