Facebook Pixel Champions League: Ονειρικό ντεμπούτο Αλεξανδρόπουλου - Η Σπόρτινγκ σόκαρε την Τότεναμ - Άνετο διπλό η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-13 21:49:00

Ονειρικό ντεμπούτο Αλεξανδρόπουλου - Η Σπόρτινγκ σόκαρε την Τότεναμ - Άνετο διπλό η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ονειρικό ντεμπούτο Αλεξανδρόπουλου - Η Σπόρτινγκ σόκαρε την Τότεναμ - Άνετο διπλό η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άσος έκανε ντεμπούτο στο Champions League και βοήθησε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πάρει μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ (2-0) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε το 2x2 στο φετινό Champions League, καθώς επικράτησε 2-0 της Τότεναμ, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να περνά στο ματς ως αλλαγή και να κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Ο Ούγκο Λιορίς με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε «όρθιους» τους «πετεινούς» για 90 λεπτά, ωστόσο, στο λεπτό εκείνο και στο 94΄ οι δύο από τρεις αλλαγές που έκανε ο Αμορίμ, Παουλίνιο και Αρτουρ Γκόμες έστειλαν στον «έβδομο ουρανό» τους γηπεδούχους, που έκαναν το 2 στα 2 στο ξεκίνημα του 4ου ομίλου και σαφώς έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση πρόκριση.

 
 
 

Την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε η Ίντερ, που επιβλήθηκε με 2-0 της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία χάρη σε γκολ των Τζέκο και Ντούμφρις.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags