Facebook Pixel Oριστική απόφαση στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Βάζει... φωτιές ο Δικέφαλος και τον... τελειώνει
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-14 22:13:00

Oριστική απόφαση στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Βάζει... φωτιές ο Δικέφαλος και τον... τελειώνει

Sportdog Team
Oριστική απόφαση στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Βάζει... φωτιές ο Δικέφαλος και τον... τελειώνει

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά αποφάσισαν να τελειώσουν μια και καλή την υπόθεση με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που εδώ και καρό είναι στην πατρίδα απέχοντας από τις προπονήσεις.

ΠΑΟΚ: Εδώ και καιρό πολλοί φωνάζουν για την στάση του ΠΑΟΚ έναντι του Λέο Ζαμπά, που έχει τεθεί εκτός από τον ΠΑΟΚ και δεν ήρθε ποτέ στην ομάδα, παρά την επιστολή που του έστειλε η ΠΑΕ, για να επιστρέψει στις προπονήσεις…

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει καταγγελία στον Βραζιλιάνο, αλλά αποκαλύπτει σήμερα η SFINA.GR ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση, οριστική και αμετάκλητη: Καταγγελία σύμβασης και διακοπή συμβολαίου στον Λέο Ζαμπά!

Η αίτηση διακοπής συμβολαίου θα κατατεθεί μετά τις 15 του μήνα, από την Παρασκευή και μετά, δεδομένου ότι αφήνουν ένα μικρό περιθώριο μέχρι και την Πέμπτη, μήπως και εμφανιστεί κάποια πρόταση από το εξωτερικό για τον Βραζιλιάνο, αν και αυτό είναι απίθανο!

Εάν του καταθέσουν διακοπή συμβολαίου έως τις 15, δεν θα μπορούν να τον πουλήσουν ή να τον παραχωρήσουν, ενώ εάν η διακοπή συμβολαίου κατατεθεί στις 16 του μήνα, θα έχει περάσει η περίοδος μεταγραφών.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον πληρώνει τον Ζαμπά εδώ και 2 μήνες, ενημερώνοντας σχετικά την UEFA, για την απουσία του από τις προπονήσεις, με υπαιτιότητα του παίκτη.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags