Facebook Pixel Γιώργος Τουρσουνίδης: Τότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ - "Χρειάζονται τρεις μεταγραφές" - Aτάκες για Κούρτιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 09:47:00

Τότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ - "Χρειάζονται τρεις μεταγραφές" - Aτάκες για Κούρτιτς

Sportdog Team
Τότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ - "Χρειάζονται τρεις μεταγραφές" - Aτάκες για Κούρτιτς

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, αλλά και στις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, τους Τσαούση και Κούρτιτς και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Για Βιειρίνια - Τσαούσης: «Δεν υπάρχει σύγκριση. Πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα ο Βιεϊρίνια. Ο Τσαούσης είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο και όλοι ευχόμαστε να εξελιχθεί και να μπορέσει να καλύψει τη θέση και να φτάσει εκεί που έφτασε ο Βιεϊρίνια».

Για την αγκαλιά του Βιεϊρίνια στον Τσαούση: «Ο Βιεϊρίνια είναι η αδυναμία μου και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Είναι ένας παίκτης πρότυπο, αγαπά την ομάδα όσο κανείς άλλος και νιώθει ΠΑΟΚ. Βλέπουμε ότι δεν έχει κολλήματα και δείχνει με τις κινήσεις του ότι πρέπει να είναι μέσα στην ομάδα είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Βαθμολογικά οι επιδοσεις είναι καλές. Η απόδοση δεν είναι καλή. Ακόμη ψάχνεται για το πώς θα παίξει και πως θα αναπτυχθεί. Προβληματίζει αγωνιστικά αλλά είναι θετικό ότι έχει πάρει πόντους. Είναι ακόμη οι πρώτες αγωνιστικές, μας επηρέασε ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι, περιμένουμε να προσαρμοστούν κάποια παιδιά. Θέλει χρόνο και η διακοπή θα είναι καταλυτική για την ομάδα. Θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα».

Για Κούρτιτς: «Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και μια έντονη προσωπικότητα. Η περσινή του χρονιά ήταν καταπληκτική. Θέλει ο ΠΑΟΚ έναν καλό Κούρτιτς. Αν αισθάνεται τη δήλωση που έκανε, είναι πολύ σημαντικό».

Για μεταγραφές: «Θέλει τρεις παίκτες. Ένα δεκάρι, ένα ακραίο εξτρέμ και έναν επιθετικό», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags